Рецепт Баклажани (рулетики) фото

Баклажани (рулетики)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Баклажан , Фета
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , Літні , Фуршет
Страви з начинкою , Роли
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Баклажани на грилі - це відмінна річна закуска. Зробив, як приготувати баклажани (рулетики)? Візьміть будь-який сир, краще м'який, зелень або сухі спеції, змішайте все і загорніть в рулетик.

Опис приготування:

Можна використовувати не тільки баклажани, підійдуть і кабачки. До сиру можна додати горіхи, часник. Замість сирної начинки можна використовувати овочеву (з маринованих або свіжих овочів), м'ясну, додати крупу. Якщо немає гриля, то запечіть рулетики в духовці на решітці або на деку.

  • Баклажан - 1 штука
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Фета - 100 грам
  • Оливки без кісточок - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 2 Ст. Ложки
1
Баклажан вимийте і наріжте тонкими пластинками, кожну полийте декількома краплями оливкової олії, посипте сіллю і меленим перцем.
2
Розігрійте гриль або духовку. Запікайте до утворення характерного візерунка (на кожній стороні 2-3 хвилини).
3
У миску додайте сир, викладіть до нього подрібнені оливки, зелень.
4
Перекладіть баклажани на обробну дошку, на широкий край покладіть ложку начинки і загорніть в рулет.
5
На тарілку рулетики викладіть швом вниз або скріпіть зубочисткою. Смачного!

Схожі рецепти