Рецепт М'ясо в духовці по-італійськи фото

М'ясо в духовці по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Морква , Цибуля , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.

Вже давно нікого не здивуєш смачним і соковитим м'ясом по-французьки. А ось м'ясо по-італійськи ви коли-небудь пробували? запевняю, воно не поступається за смаком знайомому блюду, а багатьом видається навіть смачніше.

Опис приготування:

М'ясо в духовці по-італійськи я почала готувати, коли у мене вперше після святкового застілля залишилося м'ясо по-французьки. Тоді я зрозуміла, що блюдо набридло і потрібно шукати щось нове. Але як без м'яса? І тут мені на очі потрапив рецепт, як приготувати м'ясо по-італійськи. Перше, що мені в ньому сподобалося, це те, що запікається воно на морквяної подушці, а тому не пригорає і отримує цілий букет відтінків смаку та аромату. Зверху м'ясо присипається молодим цибулею, який теж віддає м'ясу вкусновие нотки і робить його дуже пікантним. За традицією я присипаю блюдо невеликий дрібкою тертого твердого сиру, хоч в оригінальному рецепті його не було. Але мені так смачніше. Обов'язково спробуйте приготувати м'ясо по-італійськи, дивуйте своїх рідних смачними і корисними стравами.

  • Свинина - 300 грам
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Лук молодий - 3 штуки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець духмяний мелений - 1 щіпка
м'ясо в духовці по-італійськи - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо я заздалегідь порізала на тонкі пластини товщиною близько 7-8 мм. Цибулю і моркву очистити.
м'ясо в духовці по-італійськи - фото крок 2
Моркву натріть на крупній тертці. Деко застеліть фольгою, викладіть на неї моркву рівним шаром. Це буде"подушка" для м'яса.
м'ясо в духовці по-італійськи - фото крок 3
М'ясо посоліть і поперчіть з обох сторін, викладіть на морквяну подушку.
м'ясо в духовці по-італійськи - фото крок 4
Зверху присипте кільцями молодого цибулі.
м'ясо в духовці по-італійськи - фото крок 5
Накрийте м'ясо листом фольги і відправте в духовку на 20-25 хвилин. Потім фольгу зніміть, а м'ясо присипте дрібно натертим сиром, залиште його ще на 10 хвилин.
м'ясо в духовці по-італійськи - фото крок 6
М'ясо по-італійськи готове. Подавайте його гарячим. Якщо до приходу гостей воно вже встигло охолонути, підігрійте його в духовці або мікрохвильовій печі. Смачного!

Схожі рецепти