М'ясо в духовці по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Вже давно нікого не здивуєш смачним і соковитим м'ясом по-французьки. А ось м'ясо по-італійськи ви коли-небудь пробували? запевняю, воно не поступається за смаком знайомому блюду, а багатьом видається навіть смачніше.
М'ясо в духовці по-італійськи я почала готувати, коли у мене вперше після святкового застілля залишилося м'ясо по-французьки. Тоді я зрозуміла, що блюдо набридло і потрібно шукати щось нове. Але як без м'яса? І тут мені на очі потрапив рецепт, як приготувати м'ясо по-італійськи. Перше, що мені в ньому сподобалося, це те, що запікається воно на морквяної подушці, а тому не пригорає і отримує цілий букет відтінків смаку та аромату. Зверху м'ясо присипається молодим цибулею, який теж віддає м'ясу вкусновие нотки і робить його дуже пікантним. За традицією я присипаю блюдо невеликий дрібкою тертого твердого сиру, хоч в оригінальному рецепті його не було. Але мені так смачніше. Обов'язково спробуйте приготувати м'ясо по-італійськи, дивуйте своїх рідних смачними і корисними стравами.
- Свинина - 300 грам
- Морква - 1 штука (велика)
- Лук молодий - 3 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль - 2 щіпки
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка