Рецепт Смажене м'ясо в устричному соусі фото

Смажене м'ясо в устричному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Кожен, хто спробує смажене м'ясо в устричному соусі, ніколи не забуде ці неповторні смак і аромат. Цей соус має темний колір і густу консистенцію, а за смаком нагадує устриць.

Підкреслити ідеально смак яловичини допоможе устричний і соєвий соуси. У такому маринаді м'ясо виходить дивно ароматним і м'яким. Разом з м'ясом обсмажуються окремо овочі, цибуля і часник. Потім всі інгредієнти з'єднуються і доводяться до готовності. Гостроту надавайте самі, не забувайте, що це блюдо любить азіатські спеції.

  • Яловичина - 500 грам
  • Овочі - 500 грам (кукурудза, sparzha, солодкий перець)
  • Соєвий соус - 150 мілілітрів
  • Устричний соус - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Крохмаль - 3 щіпки
смажене м'ясо в устричному соусі - фото крок 1
1. Деякі люди не дуже люблять страви азіатської або в'єтнамської кухні. Першу - за те, що в ній гострі страви, а другу - за присмак риби у в'єтнамських соусах. Це ж блюдо - щось середнє, але спробувавши смажене м'ясо в устричному соусі одного разу, ви будете його готувати завжди. Ця страва готується з яловичини.
смажене м'ясо в устричному соусі - фото крок 2
2. Нарізаємо м'ясо соломкою (бажано тонкою). Тепер потрібно його замаринувати: змішуємо соєвий і устричний соуси, додаємо спеції за смаком.
смажене м'ясо в устричному соусі - фото крок 3
3. Заливаємо маринад в м'ясо, ретельно його перемішуємо і залишаємо маринуватися на одну годину.
смажене м'ясо в устричному соусі - фото крок 4
4. Тим часом обсмажуємо цибулю і часник до готовності.
смажене м'ясо в устричному соусі - фото крок 5
5. Тепер нам потрібно окремо обсмажити овочі. Я використовую заморожену суміш, в яку входять кукурудза, солодкий перець і стручкова квасоля. Це ідеальна добірка для цієї страви. Обсмажуємо овочі до готовності.
смажене м'ясо в устричному соусі - фото крок 6
6. Окремо обсмажуємо яловичину. Найкраще для смаження всіх інгредієнтів використовувати вок, але може підійти і сковорода з високими бортиками.
смажене м'ясо в устричному соусі - фото крок 7
7. Готове м'ясо з'єднуємо з овочами, цибулею і часником і доводимо до готовності, обсмажити ще 5-7 хвилин.
смажене м'ясо в устричному соусі - фото крок 8
8. От і все, смажене м'ясо в устричному соусі готово! Подавати його потрібно з гарніром. Відмінно підійде рисова або гречана локшина. Перед подачею посипте зеленню.

Схожі рецепти