Креветки в устричному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Пікантний смак цього блюда напевно оцінять любителі східної кухні. Готуються креветки дуже швидко, соус виходить смачним, це відмінна добавка до локшині або рису. А до пива такі креветки - ммм ...
Якщо ви любитель страв східної кухні, то не зможете пройти повз цього рецепта. Швидко готується і смачно виходить - це саме те, що ви шукали. Креветки, приготовані за цим рецептом, прекрасно поєднуються з рисом або з рисовою локшиною. А вже до пива такі креветки ох як хороші! А соус можете використовувати і в інший раз. Саме в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати креветки в устричному соусі найбільш смачно.
- Креветки - 400 грам
- Цибуля пориста - 1 штука
- Соус устричний - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 1 штука(3 см.)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Очищаємо корінь імбиру, натираємо його на тертці.
Очищаємо зубчики часнику, дрібно рубаємо їх ножем.
Добре розігріваємо вок з рослинним маслом, обсмажуємо 1-2 хвилини часник і імбир.
Лук-порей нарізаємо тонкими смужками довжиною в 4-5 см. Додаємо цибулю до часнику і імбиру. Перемішуємо і обсмажуємо 2-3 хвилини.
Додаємо очищені креветки. Перемішуючи, готуємо 4-5 хвилин.
Тепер додаємо устричний соус, перемішуємо і прогріваємо все приблизно хвилину. Посипаємо насінням кунжуту - і все готово! можна подавати!