Рецепт Креветки часниковому соусі фото

Креветки часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Зелень , Петрушка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

У кожного є своє улюблене коронна страва! Пропоную Вам рецепт своєї улюбленої закуски з креветок в часниковому соусі. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Таким способом можна приготувати свіжі і морожені креветки. У першому випадку їх потрібно розморозити при кімнатній температурі. Оскільки морепродукти дуже швидко готуються, не пропустіть момент і зніміть з вогню, щоб не перепечеться. Креветки відмінно поєднуються з багатьма інгредієнтами, тому така закуска універсальна.

  • Креветки великі - 16-20 штук
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Пластівці чилі - 1 щіпка
  • Біле вино - 0, 5 склянки
  • Петрушка - За смаком
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
креветки часниковому соусі - фото крок 1
1. Сковороду відправте на вогонь, влийте оливкова і вершкове масло, розігрійте. Очистіть часник і нарубати його крупно, викладіть в сковороду, додайте пластівці чилі і обсмажте протягом 1 хвилини, потім влийте вино.
креветки часниковому соусі - фото крок 2
2. Викладіть в сковороду креветки в один шар, обсмажте їх протягом 2-3 хвилин.
креветки часниковому соусі - фото крок 3
3. Перемішайте креветки і готуйте ще 1 хвилину.
креветки часниковому соусі - фото крок 4
4. Додайте до креветок лимонний сік і дрібно рубану петрушку, по необхідності посоліть і поперчіть.
креветки часниковому соусі - фото крок 5
5. Подавайте креветки відразу ж, можна з гарніром або без. Смачного!

Схожі рецепти