Креветки в томатно-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Креветки багаті білком і йодом, абсолютно не впливають на фігуру і, до того ж, дуже смачні. Цей продукт незамінний для тих, хто стежить за своїм харчуванням і здоров'ям.
Це дуже смачний варіант приготування креветок. Зробіть часниково-томатний соус: змішайте подрібнені помідори, часник і біле вино. Викладіть у форму креветки, залийте їх соусом, додайте лавровий лист. Запікайте в духовці протягом 20 хвилин. Подавайте на стіл з макаронами. Смачного!
- Креветки - 400 грам
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Помідор - 3 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
Бланшируйте помідори, потім зніміть з них шкірку, поріжте. Подрібніть часник. Змішайте овочі та біле вино, добре перемішайте.
Змастіть форму для запікання олією, і викладіть в неї креветки.
Залийте томатно-часниковим соусом, додайте лавровий лист.
Запечіть в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах. На стіл можна подати з макаронами.