Креветки в сирно-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Любителі морепродуктів, цей рецепт спеціально для вас! Креветки гасяться з вершками, часником і ароматним сиром. Виходить дуже смачно! Блюдо подається до столу без гарніру, хоча можна і з ним.
Блюдо для справжніх гурманів! Креветки виходять дуже ніжними завдяки смачному соусу з вершків, часнику і сиру. Подається на стіл в порційних тарілочках. Якщо бажаєте приготувати додатковий гарнір, рекомендую відварити макарони. Креветки в сирно-часниковому соусі в домашніх умовах - це справжнє задоволення!
- Креветки - 250 грам (очищені)
- Вершки - 150 грам
- Сир блакитний - 50 грам( "дор блю" або аналогічний)
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Очищені креветки (без головок і панцира) обсмажуємо в суміші оливкової та вершкового масел. roza_ker 5-6 хвилин.
Наливаємо вершки, змішані з пропущеним через прес часником. Випаровуємо рідина кілька хвилин, постійному помішуючи.
Нарізаємо дрібними скибочками сир, додаємо на сковороду. Також кладемо спеції за смаком. Готуємо на маленькому вогні до повного розчинення сиру.
Готову страву розкладаємо по порційних тарілочках і прикрашаємо зеленню. Смачного!