Соус для червоної риби
(покроковий рецепт з фото)
Презентую вам вельми незвичайний і дивно смачний соус для червоної риби. Якщо ви вже трохи втомилися від вершкових варіантів соусу, обов'язково спробуйте, це точно щось новеньке
Мед, сік цитрусових і соєвий соус - це незвичайне поєднання, яке з рибкою заграє абсолютно неймовірно! Нотки смаків все настільки яскраві, соус виходить настільки насиченим, що не спробувати його просто не можна. До того ж, весь процес займає 5-10 хвилин. Так що в кулінарну скарбничку обов'язково додавайте цей рецепт.
Отже, дивіться, як приготувати соус для червоної риби.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1-2 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Лимон - 2 штуки (або вапно)
1. Червону рибку вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на сковороду з розігрітим оливковою олією і обсмажте з двох сторін по кілька хвилин.
2. Зніміть рибу і відкладіть. На сковороду додайте вершкове масло.
3. Додайте мед.
4. Влийте соєвий соус.
5. І сік лимона або лайма.
6. Поверніть рибку на сковороду, коли соус стане однорідним. Акуратно "скупайте" рибку, поливаючи її соусом зверху. Потримайте на вогні 1 хвилину, постійно поливаючи рибу. А після подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!