Рецепт Соус для червоної риби фото

Соус для червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершкове масло , Лимон , Мед
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Презентую вам вельми незвичайний і дивно смачний соус для червоної риби. Якщо ви вже трохи втомилися від вершкових варіантів соусу, обов'язково спробуйте, це точно щось новеньке

Опис приготування:

Мед, сік цитрусових і соєвий соус - це незвичайне поєднання, яке з рибкою заграє абсолютно неймовірно! Нотки смаків все настільки яскраві, соус виходить настільки насиченим, що не спробувати його просто не можна. До того ж, весь процес займає 5-10 хвилин. Так що в кулінарну скарбничку обов'язково додавайте цей рецепт.

Отже, дивіться, як приготувати соус для червоної риби.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1-2 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Лимон - 2 штуки (або вапно)
соус для червоної риби - фото крок 1
1. Червону рибку вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на сковороду з розігрітим оливковою олією і обсмажте з двох сторін по кілька хвилин.
соус для червоної риби - фото крок 2
2. Зніміть рибу і відкладіть. На сковороду додайте вершкове масло.
соус для червоної риби - фото крок 3
3. Додайте мед.
соус для червоної риби - фото крок 4
4. Влийте соєвий соус.
соус для червоної риби - фото крок 5
5. І сік лимона або лайма.
соус для червоної риби - фото крок 6
6. Поверніть рибку на сковороду, коли соус стане однорідним. Акуратно"скупайте" рибку, поливаючи її соусом зверху. Потримайте на вогні 1 хвилину, постійно поливаючи рибу. А після подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти