«Олів'є» з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)
Новий підхід до класичного салату "олів'є" приємно здивує. Він прикрасить святковий стіл або урізноманітнює повсякденний обід. Особливо припаде до душі початківцям господаркам. Ділюся рецептом.
У салат підійде будь-яка червона риба. Але на мій погляд, горбуша тут найвдаліший і бюджетний варіант. Відваріть її попередньо з цибулею і травами, тоді вона не "загубиться" в салатах.
- Горбуші - 300 грам (відварна)
- Картопля - 2 штуки (середні)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки (середнього розміру
) - Морква - 1/2 штуки (середнього розміру, відварна)
- Яйце - 1 штука (варене)
- Огірок - 1-2 штук (солоний)
- Горошок консервований - 1/2 банки
- Майонез - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
Наріжте середнім кубиком огірок, яйця, розберіть на волокна рибу. Надішліть все в салатник, додайте горошок і майонез.