Рецепт «Олів'є» з червоної риби фото

«Олів'є» з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

Новий підхід до класичного салату "олів'є" приємно здивує. Він прикрасить святковий стіл або урізноманітнює повсякденний обід. Особливо припаде до душі початківцям господаркам. Ділюся рецептом.

У салат підійде будь-яка червона риба. Але на мій погляд, горбуша тут найвдаліший і бюджетний варіант. Відваріть її попередньо з цибулею і травами, тоді вона не "загубиться" в салатах.

  • Горбуші - 300 грам (відварна)
  • Картопля - 2 штуки (середні)
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки (середнього розміру
    )
  • Морква - 1/2 штуки (середнього розміру, відварна)
  • Яйце - 1 штука (варене)
  • Огірок - 1-2 штук (солоний)
  • Горошок консервований - 1/2 банки
  • Майонез - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
Наріжте середнім кубиком огірок, яйця, розберіть на волокна рибу. Надішліть все в салатник, додайте горошок і майонез.

Схожі рецепти