Рецепт Рецепт малосольной червоної риби фото

Рецепт малосольной червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Лосось, Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Солоне

Напевно мало кому не подобається солона червона рибка, адже її можна вважати полуделікатесним продуктом. Вона добре до будь-якого столу. Тут я покажу вам рецепт малосольной червоної риби.

Як ви побачите, солі 0, 5 кг риби ми будемо брати не занадто багато. Більш того, риба візьме стільки солі, скільки їй необхідно, так що ви не отримаєте пересолений продукт. А саке додасть лососеві приголомшливо апетитний аромат. Але, в принципі, можна використовувати і звичайну горілку.

  • Лосось - 450-500 грам
  • Саке - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
рецепт малосольной червоної риби - фото крок 1
Рибу вимийте, просушіть, потім поріжте досить великими шматочками. Шкіру не знімайте. На філе нанесіть саке, залиште на 10 хвилин, потім просушіть серветкою.
рецепт малосольной червоної риби - фото крок 2
Почніть наносити на рибу сіль, починаючи з частини зі шкірою. Потім натріть сіллю філе з усіх боків.
рецепт малосольной червоної риби - фото крок 3
У невеликій контейнер викладіть паперові серветки, потім покладіть щільно один одному рибу, накрийте серветками, закрийте контейнер.
рецепт малосольной червоної риби - фото крок 4
Залиште контейнер в холодильнику на 2-3 дня. Потім пробуйте нашу малосольного рибку.

Схожі рецепти