Цибулевий тарт з малосольной кількою
(покроковий рецепт з фото)
Цибулевий тарт з малосольной кількою - це прекрасне поєднання смаків, з'єднаних в одному пирозі на слоено-дріжджовому тісто. Виходить дійсно смачно, ситно і дуже ароматно. Спробуйте!
Для рецепта, як приготувати цибульний тарт з малосольной кількою, можна використовувати не тільки слоено-дріжджове тісто, але і будь-яке інше: дріжджове тісто для пирога або піци або навіть пісочне. Начинка просто унікальна і дуже смачна. Ну хто б придумав як начинку для пирога використовувати смажену цибулю і кільку? Але це тааааак смачно! За вуха не відтягнеш!
- Тісто листкове - 400 грам (дріжджове)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Прованські трави - 1 Чайна ложка
- Kilkee - 100 грам (малосольная)
- Маслини - 50 грам (без кісточок)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (великий)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь вийміть з морозилки, щоб воно злегка підтануло і його було легко розгортати. Цибулю і часник очистіть.
Тісто розкачати тонко, вкладіть тісто в круглу форму для випічки, зайві частини відріжте і покладіть в ті місця, де тесту не вистачає. Тісто наколи виделкою і відправте в духовку на 15-20 хвилин (температура 180 градусів), щоб воно підзолотившись.
Часник порізати на тонкі пластини і обсмажте в олії кілька хвилин, щоб масло наситилося ароматами часнику, потім часник вийміть, він нам більше не знадобиться.
Надішліть в сковороду порізану півкільцями або четвертькольцами ріпчасту цибулю, додайте сіль за смаком і прованські трави. Перемішайте і готуйте на повільному вогні, час від часу помішуючи, хвилин 15, щоб цибуля став м'яким і злегка підзолотившись.
Лук вийшов дуже апетитним, я б його і так з'їла, але стоп, він - начинка пирога.
Листкове тісто запеклось, воно все одно в середині піднялося, тому притисніть його ложкою. В середину покладіть лушпиння начинку.
Кільку очистіть від голови, хребта і хвостика, викладіть зверху на лушпиння начинку. В середину покладіть маслини.
Запікайте тарт в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин.
Смачного!