Рецепт Цибулевий тарт з малосольной кількою фото

Цибулевий тарт з малосольной кількою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Овочі , Риба та морепродукти , Дріжджове тісто , Листкове тісто , Цибуля
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги , Торти , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Цибулевий тарт з малосольной кількою - це прекрасне поєднання смаків, з'єднаних в одному пирозі на слоено-дріжджовому тісто. Виходить дійсно смачно, ситно і дуже ароматно. Спробуйте!

Опис приготування:

Для рецепта, як приготувати цибульний тарт з малосольной кількою, можна використовувати не тільки слоено-дріжджове тісто, але і будь-яке інше: дріжджове тісто для пирога або піци або навіть пісочне. Начинка просто унікальна і дуже смачна. Ну хто б придумав як начинку для пирога використовувати смажену цибулю і кільку? Але це тааааак смачно! За вуха не відтягнеш!

  • Тісто листкове - 400 грам (дріжджове)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
  • Kilkee - 100 грам (малосольная)
  • Маслини - 50 грам (без кісточок)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (великий)
цибулевий тарт з малосольной кількою - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь вийміть з морозилки, щоб воно злегка підтануло і його було легко розгортати. Цибулю і часник очистіть.
цибулевий тарт з малосольной кількою - фото крок 2
Тісто розкачати тонко, вкладіть тісто в круглу форму для випічки, зайві частини відріжте і покладіть в ті місця, де тесту не вистачає. Тісто наколи виделкою і відправте в духовку на 15-20 хвилин (температура 180 градусів), щоб воно підзолотившись.
цибулевий тарт з малосольной кількою - фото крок 3
Часник порізати на тонкі пластини і обсмажте в олії кілька хвилин, щоб масло наситилося ароматами часнику, потім часник вийміть, він нам більше не знадобиться.
цибулевий тарт з малосольной кількою - фото крок 4
Надішліть в сковороду порізану півкільцями або четвертькольцами ріпчасту цибулю, додайте сіль за смаком і прованські трави. Перемішайте і готуйте на повільному вогні, час від часу помішуючи, хвилин 15, щоб цибуля став м'яким і злегка підзолотившись.
цибулевий тарт з малосольной кількою - фото крок 5
Лук вийшов дуже апетитним, я б його і так з'їла, але стоп, він - начинка пирога.
цибулевий тарт з малосольной кількою - фото крок 6
Листкове тісто запеклось, воно все одно в середині піднялося, тому притисніть його ложкою. В середину покладіть лушпиння начинку.
цибулевий тарт з малосольной кількою - фото крок 7
Кільку очистіть від голови, хребта і хвостика, викладіть зверху на лушпиння начинку. В середину покладіть маслини.
цибулевий тарт з малосольной кількою - фото крок 8
Запікайте тарт в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин.
цибулевий тарт з малосольной кількою - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти