Суп з кількою
(покроковий рецепт з фото)
Рибні консерви - це не тільки перекус, але і чудовий інгредієнт для супу. Якщо ви ще намагалися такий варіант, то раджу включити рецепт в ваше обіднє меню. Класний супчик, рекомендую!
Запропоную вам класний спосіб, як приготувати суп з кількою, який подають до столу гарячим. Є варіанти холодного супчика з консервами, які теж дуже смачні. Для обіду на швидку руку, на мій погляд, це чудова ідея. Щоб блюдо вийшло більш ситним, можна доповнити рецепт рисом або інший крупою, наприклад.
- Kilkee в Томат - 2 штуки (баночки)
- Картопля - 6-7 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, лавровий лист і т.Д.)
1. Наш невеликий і недорогий набір інгредієнтів.
2. Картопля вимийте, очистіть, наріжте невеликими кубиками і відправте в каструлю. Залийте водою і поставте на вогонь.
3. Лук з морквою очистіть і подрібніть. Морква можна нарізати або натерти на тертці.
4. Розігрійте трохи рослинного масла на сковороді, викладіть туди цибулю. Обсмажте його до прозорості на середньому вогні.
5. Після викладіть до цибулі моркву і додайте трохи вершкового масла.
6. Томіть овочі на середньому вогні до м'якості.
7. А після перекладіть в каструлю.
8. Додати сіль за смаком.
9. І додайте улюблені спеції.
10. Хвилин через 5 викладіть в каструлю кільку.
11. Трохи поперчіть.
12. Викладіть в каструлю шматочок вершкового масла. Варіть ще близько 5 хвилин, а після залиште під кришкою ще хвилин на 15.
13. Перед подачею можна додати в тарілку щіпку свіжої зелені. Смачного!