Пісний борщ з кількою
(покроковий рецепт з фото)
Пісний борщ з кількою готується дуже швидко і просто. Для нього треба нарізати всі овочі, обсмажити, закинути їх в каструлю, додати кільку в томаті і варити до готовності. Пальчики оближете!
Як приготувати пісний борщ з кількою?
1. Овочі промийте і почистіть. Капусту нашаткуйте, картоплю поріжте кубиками, цибулю подрібнити, моркву натріть на крупній тертці.
2. У велику каструлю влийте воду, доведіть до кипіння. У киплячу воду викладіть картоплю і варіть 7-10 хвилин. Потім додайте нашатковану капусту і варіть до готовності.
3. Поки картопля і капуста варяться обсмажте нарізані цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якості. Додайте до них томатну пасту, перемішайте, прогрійте і додайте в борщ.
4. Викладіть цибулю і моркву в каструлю, туди ж відправте кільку в томаті. Перемішайте.
5. Посоліть і поперчіть пісний борщ. Перемішайте і варіть до готовності на повільному вогні.
6. Готовий борщ повинен настоятися не менше 15 хвилин. Посипте рубаною зеленню і подавайте.
Пісний борщ з кількою готовий!
Смачного!
- Kilkee в Томат, банку - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Капуста, коб - 1/3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Вода - 2 L
1. Овочі промийте і почистіть. Капусту нашаткуйте, картоплю поріжте кубиками, цибулю подрібнити, моркву натріть на крупній тертці.
2. У велику каструлю влийте воду, доведіть до кипіння. У киплячу воду викладіть картоплю і варіть 7-10 хвилин. Потім додайте нашатковану капусту і варіть до готовності.
3. Поки картопля і капуста варяться обсмажте нарізані цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якості. Додайте до них томатну пасту, перемішайте, прогрійте і додайте в борщ.
4. Викладіть цибулю і моркву в каструлю, туди ж відправте кільку в томаті. Перемішайте.
5. Посоліть і поперчіть пісний борщ. Перемішайте і варіть до готовності на повільному вогні.
6. Готовий борщ повинен настоятися не менше 15 хвилин. Посипте рубаною зеленню і подавайте.
Пісний борщ з кількою готовий!
Смачного!