Рецепт Пісний борщ з кількою фото

Пісний борщ з кількою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пісний борщ з кількою готується дуже швидко і просто. Для нього треба нарізати всі овочі, обсмажити, закинути їх в каструлю, додати кільку в томаті і варити до готовності. Пальчики оближете!

Опис приготування:

Як приготувати пісний борщ з кількою?

1. Овочі промийте і почистіть. Капусту нашаткуйте, картоплю поріжте кубиками, цибулю подрібнити, моркву натріть на крупній тертці.

2. У велику каструлю влийте воду, доведіть до кипіння. У киплячу воду викладіть картоплю і варіть 7-10 хвилин. Потім додайте нашатковану капусту і варіть до готовності.

3. Поки картопля і капуста варяться обсмажте нарізані цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якості. Додайте до них томатну пасту, перемішайте, прогрійте і додайте в борщ.

4. Викладіть цибулю і моркву в каструлю, туди ж відправте кільку в томаті. Перемішайте.

5. Посоліть і поперчіть пісний борщ. Перемішайте і варіть до готовності на повільному вогні.

6. Готовий борщ повинен настоятися не менше 15 хвилин. Посипте рубаною зеленню і подавайте.

Пісний борщ з кількою готовий!

Смачного!

  • Kilkee в Томат, банку - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Капуста, коб - 1/3 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 2 L
Як приготувати пісний борщ з кількою?

1. Овочі промийте і почистіть. Капусту нашаткуйте, картоплю поріжте кубиками, цибулю подрібнити, моркву натріть на крупній тертці.

2. У велику каструлю влийте воду, доведіть до кипіння. У киплячу воду викладіть картоплю і варіть 7-10 хвилин. Потім додайте нашатковану капусту і варіть до готовності.

3. Поки картопля і капуста варяться обсмажте нарізані цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якості. Додайте до них томатну пасту, перемішайте, прогрійте і додайте в борщ.

4. Викладіть цибулю і моркву в каструлю, туди ж відправте кільку в томаті. Перемішайте.

5. Посоліть і поперчіть пісний борщ. Перемішайте і варіть до готовності на повільному вогні.

6. Готовий борщ повинен настоятися не менше 15 хвилин. Посипте рубаною зеленню і подавайте.

Пісний борщ з кількою готовий!

Смачного!

Схожі рецепти