Окрошка з кількою в томаті
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, самий незвичайний варіант окрошки - з кількою в томаті. Коли хочеться чогось швидкого і легкого, ця окрошка - непоганий варіант. Беремо банку консервів, раз два - і майже!
Спочатку окрошка з кількою в томаті здавалася мені чимось неможливим, поки я не спробувала… Це дійсно дуже смачно! Блюдо замінює і перше, і салат. Його досить, щоб в міру насититися в обід. Раджу спробувати і взяти цей простий рецепт на замітку.
Для того, щоб приготувати окрошку з кількою в томатному соусі нам потрібно відварити і нарізати купу овочів. Втім, про все по порядку. Отже, рецепт окрошки з кількою:
1. Відваріть яйця круто, нечищені моркву і картоплю. Нехай все охолоне. Потім треба буде все нарізати невеликими кубиками. Яйця можна натерти на крупній тертці.
2. Консервовану кільку в томаті розімніть вилкою.
3. Цибуля, петрушку і кріп промийте, осушите паперовим рушником і дрібно нарубати.
4. Овочі - огірок, редиску - промийте. Натріть на крупній тертці
5. Все перемішайте у великій мисці або каструлі. Не забудьте додати зелений горошок. Я використовую консервований.
6. Посоліть вийшла начинку для окрошки за смаком, заправте майонезом і перемішайте.
7. Залийте начинку квасом і ще раз перемішайте.
Окрошку бажано охолодити. Подавайте з чорним хлібом.
Смачного!
- Банка консервів "кілька в томаті" - 1 штука
- Майонез - 250 грам
- Яйця - 4 штуки
- Огірок - 1 штука
- Rediska - 6-8 штук
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Зелений горошок - 100 грам
- Квас - 1 літр
- Цибуля зелена (пучок) - 1 штука
- Петрушка - - За смаком
- Кріп - - За смаком
Для того, щоб приготувати окрошку з кількою в томатному соусі нам потрібно відварити і нарізати купу овочів. Втім, про все по порядку. Отже, рецепт окрошки з кількою:
1. Відваріть яйця круто, нечищені моркву і картоплю. Нехай все охолоне. Потім треба буде все нарізати невеликими кубиками. Яйця можна натерти на крупній тертці.
2. Консервовану кільку в томаті розімніть вилкою.
3. Цибуля, петрушку і кріп промийте, осушите паперовим рушником і дрібно нарубати.
4. Овочі - огірок, редиску - промийте. Натріть на крупній тертці
5. Все перемішайте у великій мисці або каструлі. Не забудьте додати зелений горошок. Я використовую консервований.
6. Посоліть вийшла начинку для окрошки за смаком, заправте майонезом і перемішайте.
7. Залийте начинку квасом і ще раз перемішайте.
Окрошку бажано охолодити. Подавайте з чорним хлібом.
Смачного!