Рецепт Рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону фото

Рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рёшті - норвезькі деруни. Пропоную приготувати новорічну закуску з хрусткими соковитими дерунами, рибкою і пікантним гострим соусом. Готується таке блюдо просто, а з'їдається моментально!

Опис приготування:

Закуска ця дуже проста, з найдоступніших продуктів. Хрусткі деруни з двох видів картоплі (вареного і сирого) подаються з пікантним соусом зі сметани і хрону. Доповнюють цю смакоту скибочки слабосоленої червоної рибки, яку, втім, можна замінити на шматочки оселедця. Спробуйте, це дуже смачно!

  • Картопля - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки (варений)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Хрін - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 1 Ст. Ложка (порізана)
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 5 грам
рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону - фото крок 1
Варену картоплю натріть на тертці.
рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону - фото крок 2
Сиру картоплю почистіть і натріть на тертці.
рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону - фото крок 3
Перемішайте обидва види картоплі, приправити сіллю, поперчіть.
рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону - фото крок 4
На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте велику корж з картоплі з одного боку.
рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону - фото крок 5
Акуратно переверніть і обсмажте з іншого боку.
рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону - фото крок 6
Зробимо соус. Змішайте сметану, хрін і нарізану зелень. Посоліть і підкислити соус по своєму смаку.
рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону - фото крок 7
Ресті нарізаємо на шматочки бажаного розміру, подаємо до столу з соусом і скибочками слабосоленої рибки.
рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти