Рецепт Рецепт малосольной форелі фото

Рецепт малосольной форелі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок , Фуршет
Солоне
Кількість порцій: 10
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Якщо ви шукаєте недорогий спосіб приготування ідеальної закуски на будь-який випадок, ось рецепт малосольной форелі. Зробивши її самостійно, ви заощадите гроші і зможете урізноманітнити смак по-своєму.

Опис приготування:

Я рекомендую вибрати сіль середнього помелу, так ніжне філе Просолов, як треба, і не вбере в себе занадто багато солі (це може статися, якщо взяти дрібну сіль).

Малосольна червона риба є ідеальним сніданком. Також вона гідна будь-якого святкового столу.

Таким способом можна солити будь-яку червону рибу.

  • Філе форелі - 300 грам
  • Сіль середнього помелу - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
рецепт малосольной форелі - фото крок 1
Філе огляньте на наявність кісток, приберіть їх, якщо знайшли. Рибу промийте та висушіть. Обсипте її сіллю рівномірно.
рецепт малосольной форелі - фото крок 2
Тепер збризніть філе маслом і присипте меленим перцем. Покладіть рибу в скляну або пластикову ємність з кришкою.
рецепт малосольной форелі - фото крок 3
Залиште форель в холодильнику на ніч. А вранці ви зможете насолодитися закускою. Наріжте філе тоненько і пробуйте.

Схожі рецепти