Рецепт малосольной форелі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте недорогий спосіб приготування ідеальної закуски на будь-який випадок, ось рецепт малосольной форелі. Зробивши її самостійно, ви заощадите гроші і зможете урізноманітнити смак по-своєму.
Я рекомендую вибрати сіль середнього помелу, так ніжне філе Просолов, як треба, і не вбере в себе занадто багато солі (це може статися, якщо взяти дрібну сіль).
Малосольна червона риба є ідеальним сніданком. Також вона гідна будь-якого святкового столу.
Таким способом можна солити будь-яку червону рибу.
- Філе форелі - 300 грам
- Сіль середнього помелу - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
Філе огляньте на наявність кісток, приберіть їх, якщо знайшли. Рибу промийте та висушіть. Обсипте її сіллю рівномірно.
Тепер збризніть філе маслом і присипте меленим перцем. Покладіть рибу в скляну або пластикову ємність з кришкою.
Залиште форель в холодильнику на ніч. А вранці ви зможете насолодитися закускою. Наріжте філе тоненько і пробуйте.