Висівкові млинці на солоді до малосольной форелі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні пухнасті млинці з ароматом житнього солоду дуже гарні з малосольной рибою! неодмінно спробуйте, це просто насолода смаком!
Зручно заводити тісто на ніч і піч до сніданку пишні млинці. Можна готувати млинці з суміші житнього і пшеничного борошна або додати гречану. Експериментуйте!
- Кефір - 200 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Борошно пшеничне 1 сорт - 1 Склянка(200 мл обсяг)
- Висівки житні - 1/2 склянки
- Солод - 2 Ст. Ложки (житній ферментований)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Форель - 300 грам (малосольная)
- Сир сирний - 150 грам
- Цибуля зелена - За смаком
Змішайте віночком кефір, молоко, сіль, цукор, просіяне борошно, солод і висівки. Добре перемішайте до однорідності і поставите в холодильник мінімум на годину, а краще на ніч.
Перед приготуванням додайте яйця, влийте масло і добре перемішайте. В останню чергу додайте соду, розведену в ложці води, перемішайте, влийте лимонний сік і ще раз перемішайте. Тісто готове до випічки. Воно трохи густіше звичайного млинцевого.
Печіть млинці як завжди, краще на сковороді невеликого діаметра - так вони будуть більш привабливими. Готові млинці викладайте на тарілку і зберігайте теплими. Для начинки приготуйте сирний сир кімнатної температури. Зелену цибулю наріжте, малосольного форель розберіть на тонкі шматочки. Особливо смачна форель домашньої засолювання.
При подачі намажте млинець сиром, посипте зеленою цибулею, покладіть зверху трохи форелі і скрутіть рулетиком.