Висівкові млинці на солоді до малосольной форелі

Висівкові млинці на солоді до малосольной форелі
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ніжні пухнасті млинці з ароматом житнього солоду дуже гарні з малосольной рибою! неодмінно спробуйте, це просто насолода смаком!

опис приготування:

Зручно заводити тісто на ніч і піч до сніданку пишні млинці. Можна готувати млинці з суміші житнього і пшеничного борошна або додати гречану. експериментуйте!

  • кефір— 200 мілілітрів
  • молоко— 100 мілілітрів
  • яйця— 2 штуки
  • Борошно пшеничне 1 сорт— 1 Склянка(200 мл обсяг)
  • Висівки житні— 1/2 склянки
  • солод— 2 Ст. ложки(житній ферментований)
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • сода— 1 Чайна ложка(без гірки)
  • Лимонний сік— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • форель— 300 грам(малосольная)
  • сир сирний— 150 грам
  • Цибуля зелена— За смаком
Висівкові млинці на солоді до малосольной форелі - фото крок 1 Змішайте віночком кефір, молоко, сіль, цукор, просіяне борошно, солод і висівки. Добре перемішайте до однорідності і поставите в холодильник мінімум на годину, а краще на ніч.

Висівкові млинці на солоді до малосольной форелі - фото крок 2 Перед приготуванням додайте яйця, влийте масло і добре перемішайте. В останню чергу додайте соду, розведену в ложці води, перемішайте, влийте лимонний сік і ще раз перемішайте. Тісто готове до випічки. Воно трохи густіше звичайного млинцевого.

Висівкові млинці на солоді до малосольной форелі - фото крок 3 Печіть млинці як завжди, краще на сковороді невеликого діаметра - так вони будуть більш привабливими. Готові млинці викладайте на тарілку і зберігайте теплими. Для начинки приготуйте сирний сир кімнатної температури. Зелену цибулю наріжте, малосольного форель розберіть на тонкі шматочки. Особливо смачна форель домашньої засолювання.

Висівкові млинці на солоді до малосольной форелі - фото крок 4 При подачі намажте млинець сиром, посипте зеленою цибулею , покладіть зверху трохи форелі і скрутіть рулетиком.

Схожі рецепти

Пряники на солоді

Пряники на солоді

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати ковріжкуна солоді. Цей незвичайний рецепт вимагає великої уваги і працьовитості. Однак дане блюдо можна приготувати, не маючи особливих навичок в кулінарії! опис приготування: Споконвіку пряники на Русі вважалися почесним стравою. Його подавали в якості п...

читати далі
Цибулевий тарт з малосольной кількою

Цибулевий тарт з малосольной кількою

Цибулевий тарт з малосольной кількою - це прекрасне поєднання смаків, з'єднаних в одному пирозі на слоено-дріжджовому тісто. Виходить дійсно смачно, ситно і дуже ароматно. Спробуйте! опис приготування: для рецепта, як приготувати цибульний тарт з малосольной кількою, можна використовувати не т...

читати далі
Рецепт малосольной червоної риби

Рецепт малосольной червоної риби

Напевно мало кому не подобається солона червона рибка, адже її можна вважати полуделікатесним продуктом. Вона добре до будь-якого столу. Тут я покажу вам рецепт малосольной червоної риби. опис приготування: Як ви побачите, солі 0,5 кг риби ми будемо брати не занадто багато. Більш того, риба ві...

читати далі
Рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону

Рёшті з малосольной рибою і соусом з хрону

Рёшті - норвезькі деруни. Пропоную приготувати новорічну закуску з хрусткими соковитими дерунами, рибкою і пікантним гострим соусом. Готується таке блюдо просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Закуска ця дуже проста, з найдоступніших продуктів. Хрусткі деруни з двох видів картопл...

читати далі
Швидка засолювання форелі в домашніх умовах

Швидка засолювання форелі в домашніх умовах

Розповім вам сьогодні, як зробити швидку засолювання форелі в домашніх умовах. Це дуже просто, а готовий смак страви вас незмінно порадує — соковита і в міру солона рибка з ніжним смаком! опис приготування: Ця швидка засолювання форелі в домашніх умовах вам повинна сподобається — Адже всього з...

читати далі