Новорічний салат з червоної риби з огірком
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий спосіб приготування легкого новорічного салату з огірка, червоної риби і інших доступних інгредієнтів. Такі салати, як правило, подаються до столу в порційних вазочках. Рекомендую!
Хочу розповісти, як приготувати новорічний салат з червоної риби з огірком. Для початку підготуйте невеликі порційні вазочки в яких салат буде подаватися до столу. Далі всі інгредієнти викладаються шарами, один за одним. Насправді, черговість шаром не має особливого значення. Пробуйте, експериментуйте!
- Сьомга - 100 грам
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Яйця варені - 2 штуки
- Апельсин - 2 штуки
- Ікра червона - 4 чайних ложки
- Майонез - За смаком
Насамперед промийте огірки, наріжте їх тонкою соломкою і складіть в порційну вазочку.
Додайте трохи майонезу і викладіть зверху порізану сьомгу. Присипте сьомгу тертими яйцями.
Знову покриваємо шаром майонезу. Очищаємо апельсини від шкірки і викладаємо порізану м'якоть. Потім ще трохи майонезу і червона ікра.
Верхівку салату прикрашаємо зеленню. Смачного!