Рецепт Салат з червоної риби (сьомги) фото

Салат з червоної риби (сьомги)
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Гранат, Сьомга, Червона риба
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Салати

Не проходьте мимо цього чудового рецепту. Спробуйте приготувати смачний салат з червоною рибою, а саме - із запеченою сьомгою. Крім того, тут присутні свіжі овочі, гранат і горіхи.

Нехай вас не відлякує настільки незвичайний набір інгредієнтів для салату. Повірте: в результаті вийде відмінна страва зі своєю особливою пікантністю. У ролі вишеньки на торті - запечена в діжонськой гірчиці сьомга. Дуже смачно!

  • Сьомга - 1 штука (філе)
  • Гірчиця "діжон" - 2 Ст. Ложки
  • Набір салатної зелені - 1 штука
  • Гранат - 1/2 штуки
  • Сир блакитний - За смаком
  • Горіхи волоські - 1/2 склянки
  • Абрикоси сушені - 1/2 склянки
  • Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
салат з червоної риби (сьомги) - фото крок 1
Промиваємо філе сьомги. Перекладаємо його на фольгу і змащуємо з усіх боків оливковою олією, а потім гірчицею. Загортаємо у фольгу і запікаємо в духовці до готовності.
салат з червоної риби (сьомги) - фото крок 2
Набір салатної зелені промиваємо під водою. Рвемо руками і викладаємо в салатницю.
салат з червоної риби (сьомги) - фото крок 3
Додаємо очищені горіхи, абрикоси, зерна граната. Кришимо блакитний сир. Для заправки змішуємо лимонний сік з оцтом і оливковою олією. Заправляємо салат.
салат з червоної риби (сьомги) - фото крок 4
Зверху викладаємо запечену червону рибу. Смачного!

Схожі рецепти