Рецепт Салат з червоної риби (сьомги) фото

Салат з червоної риби (сьомги)
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Гранат , Сьомга , Червона риба
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Не проходьте мимо цього чудового рецепту. Спробуйте приготувати смачний салат з червоною рибою, а саме - із запеченою сьомгою. Крім того, тут присутні свіжі овочі, гранат і горіхи.

Опис приготування:

Нехай вас не відлякує настільки незвичайний набір інгредієнтів для салату. Повірте: в результаті вийде відмінна страва зі своєю особливою пікантністю. У ролі вишеньки на торті - запечена в діжонськой гірчиці сьомга. Дуже смачно!

  • Сьомга - 1 штука (філе)
  • Гірчиця"Діжон" - 2 Ст. Ложки
  • Набір салатної зелені - 1 штука
  • Гранат - 1/2 штуки
  • Сир блакитний - За смаком
  • Горіхи волоські - 1/2 склянки
  • Абрикоси сушені - 1/2 склянки
  • Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
салат з червоної риби (сьомги) - фото крок 1
Промиваємо філе сьомги. Перекладаємо його на фольгу і змащуємо з усіх боків оливковою олією, а потім гірчицею. Загортаємо у фольгу і запікаємо в духовці до готовності.
салат з червоної риби (сьомги) - фото крок 2
Набір салатної зелені промиваємо під водою. Рвемо руками і викладаємо в салатницю.
салат з червоної риби (сьомги) - фото крок 3
Додаємо очищені горіхи, абрикоси, зерна граната. Кришимо блакитний сир. Для заправки змішуємо лимонний сік з оцтом і оливковою олією. Заправляємо салат.
салат з червоної риби (сьомги) - фото крок 4
Зверху викладаємо запечену червону рибу. Смачного!

Схожі рецепти