Салат з червоної риби (сьомги)
(покроковий рецепт з фото)
Не проходьте мимо цього чудового рецепту. Спробуйте приготувати смачний салат з червоною рибою, а саме - із запеченою сьомгою. Крім того, тут присутні свіжі овочі, гранат і горіхи.
Нехай вас не відлякує настільки незвичайний набір інгредієнтів для салату. Повірте: в результаті вийде відмінна страва зі своєю особливою пікантністю. У ролі вишеньки на торті - запечена в діжонськой гірчиці сьомга. Дуже смачно!
- Сьомга - 1 штука (філе)
- Гірчиця "діжон" - 2 Ст. Ложки
- Набір салатної зелені - 1 штука
- Гранат - 1/2 штуки
- Сир блакитний - За смаком
- Горіхи волоські - 1/2 склянки
- Абрикоси сушені - 1/2 склянки
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - За смаком
- Лимон - 1/2 штуки
Промиваємо філе сьомги. Перекладаємо його на фольгу і змащуємо з усіх боків оливковою олією, а потім гірчицею. Загортаємо у фольгу і запікаємо в духовці до готовності.
Набір салатної зелені промиваємо під водою. Рвемо руками і викладаємо в салатницю.
Додаємо очищені горіхи, абрикоси, зерна граната. Кришимо блакитний сир. Для заправки змішуємо лимонний сік з оцтом і оливковою олією. Заправляємо салат.
Зверху викладаємо запечену червону рибу. Смачного!