Рецепт Салат шарами з червоної риби фото

Салат шарами з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, На сніданок, День народження, Новий рік, Різдво
Салати

Морепродукти дуже корисні для нашого організму. У них міститься у величезній кількості йод, фосфор, білки. Салат з морепродуктів не тільки смачний, але і корисний.

Це салат дуже красиво виглядає на столі. Спочатку підготуйте інгредієнти - відваріть і потріть яйця і картопля. Наріжте огірок і рибу, а креветки трохи проваріть. Зробіть з пластикової пляшки форму, відрізавши від неї дно і верхівку. Викладіть інгредієнти шарами, кожен з яких змащуйте майонезом. Порядок шарів - половина картоплі, потім яйця, риба, огірок і другу половину картоплі. Зверху добре змастіть майонезом, покладіть кілька креветок, пару гілочок свіжої зелені і подайте до столу. Смачного!

  • Креветки - 100 грам
  • Червона риба - 100 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Свіжий огірок - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат шарами з червоної риби - фото крок 1
Відваріть картоплю і натріть його на крупній тертці.
салат шарами з червоної риби - фото крок 2
Огірок наріжте соломкою.
салат шарами з червоної риби - фото крок 3
Відварені круто яйця потріть пластинками або тонко наріжте.
салат шарами з червоної риби - фото крок 4
Креветки киньте в киплячу воду, provara 2-3 хвилин, потім очистіть від панцира.
салат шарами з червоної риби - фото крок 5
Рибу поріжте кубиками.
салат шарами з червоної риби - фото крок 6
Тепер приступаємо до складання салату. Зробіть з пластикової пляшки форму, відрізавши від неї дно і верхівку. Поставте форум на тарілку і викладіть інгредієнти шарами, кожен з яких змащуйте майонезом. Порядок шарів - половина картоплі, потім яйця, риба, огірок і другу половину картоплі. Зверху добре змастіть майонезом, акуратно зніміть форму, щоб не зруйнувати піраміду. На салат покладіть кілька креветок, пару гілочок свіжої зелені і подайте до столу.

Схожі рецепти