Рецепт Салат з червоної риби фото

Салат з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Страви з червоної риби особливо цінні і смачні, адже в ній міститься багато вітамінів і мінералів. До того ж, вона добре поєднується в стравах. Розповім сьогодні, як приготувати салат з червоної риби.

Опис приготування:

Ви за здорове харчування? Тоді цей салат для вас. Рибу можна використовувати сиру, відварну або запечену. Всі складові подрібніть і змішайте, заправте його майонезом або сметаною і подавайте до столу. Можна викласти салат на бутерброди або подати в тарілці.

  • Лосось - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Перець салатний - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Крем - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимон - 0, 5 штуки
1
Відваріть курячі яйця і наріжте їх маленькими кубиками. Вимийте всі овочі, перець розріжте на 2 частини, видаліть насіння, подрібніть його кубиком.
2
Огірок очистіть від шкірки, цибулину очистіть від лушпиння і подрібніть кубиками. Рибу нарізати невеликими шматочками.
3
У миску викладіть всі овочі, рибу і додайте сметану, сіль, перець, лимонний сік, перемішайте.
4
Використовуйте для сервірування салатні листя, розкладіть салат порційно. Смачного!

Схожі рецепти