Салат з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)
Страви з червоної риби особливо цінні і смачні, адже в ній міститься багато вітамінів і мінералів. До того ж, вона добре поєднується в стравах. Розповім сьогодні, як приготувати салат з червоної риби.
Ви за здорове харчування? Тоді цей салат для вас. Рибу можна використовувати сиру, відварну або запечену. Всі складові подрібніть і змішайте, заправте його майонезом або сметаною і подавайте до столу. Можна викласти салат на бутерброди або подати в тарілці.
- Лосось - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Перець салатний - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Лимон - 0, 5 штуки
1
Відваріть курячі яйця і наріжте їх маленькими кубиками. Вимийте всі овочі, перець розріжте на 2 частини, видаліть насіння, подрібніть його кубиком.
2
Огірок очистіть від шкірки, цибулину очистіть від лушпиння і подрібніть кубиками. Рибу нарізати невеликими шматочками.
3
У миску викладіть всі овочі, рибу і додайте сметану, сіль, перець, лимонний сік, перемішайте.
4
Використовуйте для сервірування салатні листя, розкладіть салат порційно. Смачного!