Котлети з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)
Дуже красиве, легке і ніжне блюдо! Ці котлетки з червоної риби можна готувати для тих людей, хто вважає за краще здорове харчування, також ними безумовно можна здивувати своїх гостей.
Сьогодні вашій увазі - рецепт, в якому я розповім, як приготувати котлети з червоної риби. Для приготування котлет з червоної риби можна брати рибу не надто жирну, наприклад таку як кета. Рибу потрібно добре помити, прибрати зайві кістки і подрібнити на м'ясорубці. Можна частину риби дрібно нарізати ножем, або використовувати більш велику решітку. Легше перемелювати трохи підморожене лосось.
Решта - в рецепті
- Лосось - 900 грам (без шкіри і кісток)
- Цибулина - 1 штука (подрібнити)
- Каперсами - 1 Ст. Ложка (подрібнити)
- Яйце - 1 штука (збити)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 2 Ст. Ложки (зелена цибуля, петрушка, кріп - подрібнити)
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 ½ - 2 Ст. Ложки
- Соус чилі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 ½ Чайних ложок
- Перець - 1 ½ Чайних ложок
- Олія - За смаком
Подрібніть лосось в кухонному комбайні.
Обсмажте цибулю до золотистої скоринки і відкладіть в сторону.
У мисці з лососем змішайте 1 1/2 панірувальних сухарів, зелень, цибуля, майонез, гірчицю, лимонний сік, соус чилі, каперсами, сіль і перець.
Сформуйте котлети і обваляйте в панірувальних сухарях. Розігрійте масло в сковороді і обсмажте кожну котлету по 3 хвилини з кожного боку.