Рецепт Котлети з червоної риби фото

Котлети з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Червона риба
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 7-10
Час приготування: 27 хв.

Дуже красиве, легке і ніжне блюдо! Ці котлетки з червоної риби можна готувати для тих людей, хто вважає за краще здорове харчування, також ними безумовно можна здивувати своїх гостей.

Опис приготування:

Сьогодні вашій увазі - рецепт, в якому я розповім, як приготувати котлети з червоної риби. Для приготування котлет з червоної риби можна брати рибу не надто жирну, наприклад таку як кета. Рибу потрібно добре помити, прибрати зайві кістки і подрібнити на м'ясорубці. Можна частину риби дрібно нарізати ножем, або використовувати більш велику решітку. Легше перемелювати трохи підморожене лосось.

Решта - в рецепті

  • Лосось - 900 грам (без шкіри і кісток)
  • Цибулина - 1 штука (подрібнити)
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка (подрібнити)
  • Яйце - 1 штука (збити)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 2 Ст. Ложки (зелена цибуля, петрушка, кріп - подрібнити)
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1 ½ - 2 Ст. Ложки
  • Соус чилі - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 ½ Чайних ложок
  • Перець - 1 ½ Чайних ложок
  • Олія - За смаком
котлети з червоної риби - фото крок 1
Подрібніть лосось в кухонному комбайні.
котлети з червоної риби - фото крок 2
Обсмажте цибулю до золотистої скоринки і відкладіть в сторону.
котлети з червоної риби - фото крок 3
У мисці з лососем змішайте 1 1/2 панірувальних сухарів, зелень, цибуля, майонез, гірчицю, лимонний сік, соус чилі, каперсами, сіль і перець.
котлети з червоної риби - фото крок 4
Сформуйте котлети і обваляйте в панірувальних сухарях. Розігрійте масло в сковороді і обсмажте кожну котлету по 3 хвилини з кожного боку.

Схожі рецепти