Рецепт Вершковий соус до риби з ікрою фото

Вершковий соус до риби з ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки
Веганські страви
На швидку руку
Соуси, До риби

Сьогодні пропоную вам вишукану страву для любителів морепродуктів - соус для подачі риби. Спробуйте рецепт, як приготувати вершковий соус до риби з ікрою. Він виходить дуже смачним і ніжним.

Це відмінне класичне поєднання червоної риби і вершкового соусу. Червона риба дуже корисна, вона також низькокалорійна, так що її можна їсти тим, хто стежить за своєю фігурою. Боятися за наслідки не доведеться :). Готується блюдо досить просто і швидко. Воно відмінно підійде для подачі на святковий стіл.

  • Сьомга - 4 частини
  • Лимон - 1 штука
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Ікра - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
вершковий соус до риби з ікрою - фото крок 1
1. Рибу очищаємо, моєму і обсушуємо паперовим рушником. Деко застилає фольгою, на яку викладаємо стейки, солимо їх і перчимо. Лимон миємо й нарізаємо з розрахунку: 3 шматочка на кожен стейк, викладаємо їх на рибу.
вершковий соус до риби з ікрою - фото крок 2
2. Щільно загортаємо кожен шматочок, щоб при випіканні не витікав сік. І ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
вершковий соус до риби з ікрою - фото крок 3
3. 2 столові ложки вершків виливаємо в миску, розводимо в них крохмаль. Решта вершки переливаємо в сотейник і ставимо на вогонь, після закипання вливаємо розведений крохмаль, помішувати. Знімаємо з вогню і залишаємо при кімнатній температурі, періодично помішувати.
вершковий соус до риби з ікрою - фото крок 4
4. Перекладаємо соус в миску, додаємо до нього ікру, перемішуємо.
вершковий соус до риби з ікрою - фото крок 5
5. Рибу подаємо порційно: викладаємо на тарілку і поливаємо готовим соусом.

Схожі рецепти