Вершковий соус до риби з ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную вам вишукану страву для любителів морепродуктів - соус для подачі риби. Спробуйте рецепт, як приготувати вершковий соус до риби з ікрою. Він виходить дуже смачним і ніжним.
Це відмінне класичне поєднання червоної риби і вершкового соусу. Червона риба дуже корисна, вона також низькокалорійна, так що її можна їсти тим, хто стежить за своєю фігурою. Боятися за наслідки не доведеться :). Готується блюдо досить просто і швидко. Воно відмінно підійде для подачі на святковий стіл.
- Сьомга - 4 частини
- Лимон - 1 штука
- Вершки - 200 мілілітрів
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Ікра - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Рибу очищаємо, моєму і обсушуємо паперовим рушником. Деко застилає фольгою, на яку викладаємо стейки, солимо їх і перчимо. Лимон миємо й нарізаємо з розрахунку: 3 шматочка на кожен стейк, викладаємо їх на рибу.
2. Щільно загортаємо кожен шматочок, щоб при випіканні не витікав сік. І ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
3. 2 столові ложки вершків виливаємо в миску, розводимо в них крохмаль. Решта вершки переливаємо в сотейник і ставимо на вогонь, після закипання вливаємо розведений крохмаль, помішувати. Знімаємо з вогню і залишаємо при кімнатній температурі, періодично помішувати.
4. Перекладаємо соус в миску, додаємо до нього ікру, перемішуємо.
5. Рибу подаємо порційно: викладаємо на тарілку і поливаємо готовим соусом.