Рецепт Вершковий соус до риби фото

Вершковий соус до риби
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Фрукти, Вершки, Гострий перець
Веганські страви
На швидку руку
Соуси, До риби

Хочу показати вам, як приготувати вершковий соус до риби. Але уб'ю попереджу, що це буде не звичний вершково-часниковий або сирний соус, а оригінальний, з гостреньким перцем. Варто спробувати!

В даному випадку я робила соус для запеченого лосося. Ця риба дуже ніжна і досить нейтральна до смаку. А гострий вершковий соус її просто ідеально доповнює.

Ну що, читайте інструкцію і готуйте соус самі.

  • Перець чилі - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки(+ трохи зеленої цибулі)
  • Вино біле сухе - 120 мілілітрів
  • Вапно - 1 штука
  • Вершки жирні - 180 мілілітрів
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
вершковий соус до риби - фото крок 1
Спершу потрібно потримати перчики над вогнем, щоб очистити шкірку.
вершковий соус до риби - фото крок 2
На сковороді розігрійте ложку масла, дрібно наріжте всі овочі і почніть їх обсмажувати.
вершковий соус до риби - фото крок 3
Смажте овочі пару хвилин, потім додайте вино і випарити його майже повністю. Додайте вершки і закип'ятіть.
вершковий соус до риби - фото крок 4
Тепер соус потрібно перебити в блендері і ще раз довести до кипіння.
вершковий соус до риби - фото крок 5
Ну ось, все готово, можна подавати соус до рибку.

Схожі рецепти