Вершковий соус до риби
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати вам, як приготувати вершковий соус до риби. Але уб'ю попереджу, що це буде не звичний вершково-часниковий або сирний соус, а оригінальний, з гостреньким перцем. Варто спробувати!
В даному випадку я робила соус для запеченого лосося. Ця риба дуже ніжна і досить нейтральна до смаку. А гострий вершковий соус її просто ідеально доповнює.
Ну що, читайте інструкцію і готуйте соус самі.
- Перець чилі - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(+ трохи зеленої цибулі)
- Вино біле сухе - 120 мілілітрів
- Вапно - 1 штука
- Вершки жирні - 180 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Спершу потрібно потримати перчики над вогнем, щоб очистити шкірку.
На сковороді розігрійте ложку масла, дрібно наріжте всі овочі і почніть їх обсмажувати.
Смажте овочі пару хвилин, потім додайте вино і випарити його майже повністю. Додайте вершки і закип'ятіть.
Тепер соус потрібно перебити в блендері і ще раз довести до кипіння.
Ну ось, все готово, можна подавати соус до рибку.