Рецепт Вершковий соус до риби фото

Вершковий соус до риби
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Гострий перець
Веганські страви
На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Хочу показати вам, як приготувати вершковий соус до риби. Але уб'ю попереджу, що це буде не звичний вершково-часниковий або сирний соус, а оригінальний, з гостреньким перцем. Варто спробувати!

Опис приготування:

В даному випадку я робила соус для запеченого лосося. Ця риба дуже ніжна і досить нейтральна до смаку. А гострий вершковий соус її просто ідеально доповнює.

Ну що, читайте інструкцію і готуйте соус самі.

  • Перець чилі - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки(+ трохи зеленої цибулі)
  • Вино біле сухе - 120 мілілітрів
  • Вапно - 1 штука
  • Вершки жирні - 180 мілілітрів
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
вершковий соус до риби - фото крок 1
Спершу потрібно потримати перчики над вогнем, щоб очистити шкірку.
вершковий соус до риби - фото крок 2
На сковороді розігрійте ложку масла, дрібно наріжте всі овочі і почніть їх обсмажувати.
вершковий соус до риби - фото крок 3
Смажте овочі пару хвилин, потім додайте вино і випарити його майже повністю. Додайте вершки і закип'ятіть.
вершковий соус до риби - фото крок 4
Тепер соус потрібно перебити в блендері і ще раз довести до кипіння.
вершковий соус до риби - фото крок 5
Ну ось, все готово, можна подавати соус до рибку.

Схожі рецепти