Польський соус для риби
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний соус прикрасить і зробить святковим будь-яку страву! Рекомендую спробувати польський соус до рибних страв - дуже простий, але смачний соус, рецепт якого ви можете подивитися прямо зараз!
Мені цей соус подобається своєю простотою і легкістю. Не дивлячись на вершкове масло і яйце, соус виходить легким, а лимонний сік і кріп надають пікантність і свіжу нотку. Польський соус для риби підходить як для смаженої, так і для запеченої риби, а також для рибних котлет.
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Кріп - 50-70 грам
- Сік лимона - За смаком
- Спеції - За смаком
Яйце відварити круто. Потім дрібно порубати, можете через яйці різання пропустити.
На сковороді розтопіть масло вершкове.
Залийте яйце масло, розмішайте. Кріп дрібно порубати.
Додайте кріп в соус, перемішайте все, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте трохи соку лимона - мені вистачило кількох скибочок.
Готовим польським соусом для риби можете полити і рибні страви, і з морепродуктів. Смачного!