Рецепт Польський соус для риби фото

Польський соус для риби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Соуси , До риби
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Оригінальний соус прикрасить і зробить святковим будь-яку страву! Рекомендую спробувати польський соус до рибних страв - дуже простий, але смачний соус, рецепт якого ви можете подивитися прямо зараз!

Опис приготування:

Мені цей соус подобається своєю простотою і легкістю. Не дивлячись на вершкове масло і яйце, соус виходить легким, а лимонний сік і кріп надають пікантність і свіжу нотку. Польський соус для риби підходить як для смаженої, так і для запеченої риби, а також для рибних котлет.

  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кріп - 50-70 грам
  • Сік лимона - За смаком
  • Спеції - За смаком
польський соус для риби - фото крок 1
Яйце відварити круто. Потім дрібно порубати, можете через яйці різання пропустити.
польський соус для риби - фото крок 2
На сковороді розтопіть масло вершкове.
польський соус для риби - фото крок 3
Залийте яйце масло, розмішайте. Кріп дрібно порубати.
польський соус для риби - фото крок 4
Додайте кріп в соус, перемішайте все, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте трохи соку лимона - мені вистачило кількох скибочок.
польський соус для риби - фото крок 5
Готовим польським соусом для риби можете полити і рибні страви, і з морепродуктів. Смачного!

Схожі рецепти