Польський соус для риби

Польський соус для риби
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 15 хв.
Оригінальний соус прикрасить і зробить святковим будь-яку страву! Рекомендую спробувати польський соус до рибних страв — дуже простий, але смачний соус, рецепт якого ви можете подивитися прямо зараз!

опис приготування:

Мені цей соус подобається своєю простотою і легкістю. Не дивлячись на вершкове масло і яйце, соус виходить легким, а лимонний сік і кріп надають пікантність і свіжу нотку. Польський соус для риби підходить як для смаженої, так і для запеченої риби, а також для рибних котлет.

  • яйце— 1 штука
  • Вершкове масло— 100 грам
  • кріп— 50-70 грам
  • Сік лимона— За смаком
  • спеції— За смаком
Польський соус для риби - фото крок 1 Яйце відварити круто. Потім дрібно порубати, можете через яйці різання пропустити.

Польський соус для риби - фото крок 2 На сковороді розтопіть масло вершкове.

Польський соус для риби - фото крок 3 Залийте яйце масло, розмішайте. Кріп дрібно порубати.

Польський соус для риби - фото крок 4 Додайте кріп в соус, перемішайте все, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте трохи соку лимона — мені вистачило кількох скибочок.

Польський соус для риби - фото крок 5 Готовим польським соусом для риби можете полити і рибні страви, і з морепродуктів. Смачного!

Схожі рецепти

Польський соус до риби зі сметаною

Польський соус до риби зі сметаною

Хочу розповісти вам про те, як приготувати польський соус до риби зі сметаною. На сьогоднішній день я зустрічала безліч його варіацій, але ця, на мій погляд, найгармонійніша. Спробуйте самі! опис приготування: Така заправка стане ідеальним доповненням не тільки до страв з риби. По суті, їм мож...

читати далі
Польський Макіївці з яблуками

Польський Макіївці з яблуками

Любителі макової випічки ніколи не пройдуть повз рецепта Маковца. А тут маку величезна кількість. Пригощайтеся. опис приготування: Макіївці — це традиційний польський маковий пиріг. Він може бути будь-якої форми і з будь-якими доповненнями. У нас — родзинки, чорнослив, в'ялена журавлина і яблу...

читати далі
Польський м'ясний кекс

Польський м'ясний кекс

Цей нескладний рецепт приготування м'ясного польського кексу вам обов'язково сподобається. мінімум тесту, максимум начинки, виглядає в розрізі дуже ефектно. А головний компонент - краківська ковбаса. опис приготування: Цей м'ясний польський кекс - відмінний варіант для пікніка, для перекусу на...

читати далі
Польський рулет

Польський рулет

Рецепт для любителів несолодкої пісочної випічки. Будемо готувати польський рулет з начинкою з квашеної капусти. опис приготування: Випічка хороша як в гарячому вигляді, так і в охолодженому навіть на наступний день. З чаєм, кави або молочком — дуже смачно! Начинку звичайно можна вибрати на св...

читати далі
Вершковий соус для риби

Вершковий соус для риби

Вершковий соус для риби є досить поширеним і використовується дуже часто. Сьогодні хочеться розповісти вам рецепт, як приготувати вершковий соус для риби. опис приготування: Ось так простими зусиллями ви зможете приготувати смачний вершковий соус, який прекрасно підійде до будь-якої страви з р...

читати далі