Польський соус
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям простих і апетитних соусів хочу запропонувати взяти на замітку цікавий варіант соусу до риби. Навіть новачок в кулінарії без праці повторить його, так що запам'ятовуйте рецепт смачного соусу.
Так як приготувати польський соус можна всього за якихось 15 хвилин і з мінімуму інгредієнтів, його сміливо зараховують до варіантів на швидку руку. Подають соус традиційно з білою рибою, він чудово доповнює її смак. Спробуйте, рецепт точно гідний вашої уваги!
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сік лимона - За смаком
1. Насамперед поставте варитися круто яйця. Вершкове масло необхідно розтопити на плиті або в мікрохвильовій печі.
2. У гаряче масло додайте сіль, щоб вона швидше розчинилася.
3. Готові яйця остудіть трохи і очистіть. Натріть на тертці або наріжте дуже дрібними кубиками. Викладіть їх в мисочку з маслом.
4. Додайте за смаком перець, свіжу або сушену зелень. Для отримання пікантною нотки влийте трохи соку лимона (якщо його під рукою немає, можете додати дрібку лимонної кислоти).
5. Ретельно перемішайте всі до однорідності. От і все, апетитний соус готовий до подачі. Смачного!