Польський білий борщ
(покроковий рецепт з фото)
Нічого спільного з українським червоним борщем у цього супу немає. Проте польський білий борщ виходить дуже смачним і особливим завдяки своїм складом. Ознайомтеся з рецептом і вперед на кухню!
Поділюся з вами знаннями, як приготувати польський білий борщ. В першу чергу для цього супу необхідно приготувати правильну закваску. Для цього потрібно всипте у велику банку житнє борошно, залийте її склянкою гарячої (не киплячою) води і перемішайте до однорідної маси. Поступово доливаючи холодну воду все перемішуємо. Додаємо поламаний шматок хліба, часник, запашний перець, лавровий лист. Банку прикрийте марлею і залиште бродити в теплому місці. Період бродіння триває від 4 до 8 днів. Cogdell стартер готовий - можна приступати до основної частини, яка описана нижче в покроковому рецепті приготування польського білого борщу. Гарного дня!
- Дріжджі - 1 Склянка (з житнього борошна)
- Бекон - 100 грам
- Вода - 3 L
- Хрін тертий - 1 Ст. Ложка
- Крем - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Ковбаски мюнхенські - 2 штуки
- Яйця варені - 2 штуки (в круту)
- Картопля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - 1 штука
- Майоран - За смаком
- Сіль - За смаком
- Коріння - 250 грам (морква, петрушка, селера, цибуля)
- Сухарики - 1 За смаком