Рецепт Польський м'ясний кекс фото

Польський м'ясний кекс
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бобові, Квасоля, Ковбаса
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Кекси

Цей нескладний рецепт приготування м'ясного польського кексу вам обов'язково сподобається. Мінімум тесту, максимум начинки, виглядає в розрізі дуже ефектно. А головний компонент - краківська ковбаса.

Цей м'ясний польський кекс - відмінний варіант для пікніка, для перекусу на роботу або закуски до святкового столу. Ароматний і дуже смачний кекс приготувати дуже просто і, головне, не складно. А завдяки квасолі і знаменитої краківської ковбаси кекс виходить дуже ситним. Як приготувати польський м'ясної кекс, читайте в рецепті.

  • Краківська ковбаса - 300 грам
  • Квасоля - 200 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Маслини - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Зелень - 1/2 пучка (кріп, петрушка, Зелена цибуля)
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
польський м'ясний кекс - фото крок 1
1. Квасоля необхідно замочити на ніч або мінімум на 4 годину, а потім відварити до готовності.
польський м'ясний кекс - фото крок 2
2. Краківську ковбасу і твердий сир нарізаємо невеликими кубиками.
польський м'ясний кекс - фото крок 3
3. Маслини розрізаємо на 2 або 4 частини, зелень наріжемо дрібно.
польський м'ясний кекс - фото крок 4
4. Змішуємо відварену і остигнула квасоля, ковбасу і сир, зелень і маслини.
польський м'ясний кекс - фото крок 5
5. А тепер приготуємо тісто: сметану, майонез і яйця збиваємо вінчиком до однорідної маси.
польський м'ясний кекс - фото крок 6
6. Додати сіль, перець, соду і просіяне борошно. Замішуємо липке тісто.
польський м'ясний кекс - фото крок 7
7. У тісто додаємо начинку, добре перемішуємо.
польський м'ясний кекс - фото крок 8
8. Перекладаємо отриману масу в прямокутну форму і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.
польський м'ясний кекс - фото крок 9
9. Готовність польського м'ясного кексу перевіряємо дерев'яною шпажкою. Подавайте гарячим.

Схожі рецепти