Рецепт Польський рулет фото

Польський рулет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
Тісто, Овочі, Капуста, Пісочне тісто
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою

Рецепт для любителів несолодкої пісочної випічки. Будемо готувати польський рулет з начинкою з квашеної капусти.

Випічка хороша як в гарячому вигляді, так і в охолодженому навіть на наступний день. З чаєм, кави або молочком - дуже смачно! Начинку звичайно можна вибрати на свій смак, у мене сьогодні квашена капуста. Не стану копатися в спадковості даного блюда, але виходить дуже гідно, рекомендую!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Маргарин - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Розпушувач тіста - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Капуста квашена - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Жовток - 1 штука (для змазування)
польський рулет - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
польський рулет - фото крок 2
З'єднайте в глибокій мисці борошно і нарізану кубиками маргарин.
польський рулет - фото крок 3
Перетріть рукам до стану крихт. Додайте сметану, сіль і розпушувач тесту.
польський рулет - фото крок 4
Замісити м'яке і трохи липке тісто.
польський рулет - фото крок 5
Розкачайте тісто на присипаної борошном поверхні в формі прямокутника завтовшки не менше 5 мм. Посипте зверху борошном, скрутіть в кілька разів і приберіть в холодильник на 1 час, загорнувши в харчову плівку.
польський рулет - фото крок 6
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості. Додайте капусту і обсмажте все разом до бажаної готовності.
польський рулет - фото крок 7
Дістаньте тісто і розкачайте його в пласт товщиною близько 5-7 мм. Зверху рівномірно розкладіть капустяну начинку, трохи відступивши від одного краю.
польський рулет - фото крок 8
Поверніть тісто з начинкою в рулет і перекладіть на деко швом вниз. Деко застеліть пергаментом або силіконовим килимком. Змастіть верх рулету збитим жовтком і випікайте при 180 градусах до готовності.
польський рулет - фото крок 9
Як тільки верх зарум'яниться - польський рулет готовий.
польський рулет - фото крок 10
Можна подавати його відразу або накрити чистим рушником і дати відлежатися. Випічка дуже смачна, ніжна, трохи розсипчаста. Смачного!

Схожі рецепти