Польський соус до риби зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам про те, як приготувати польський соус до риби зі сметаною. На сьогоднішній день я зустрічала безліч його варіацій, але ця, на мій погляд, найгармонійніша. Спробуйте самі!
Така заправка стане ідеальним доповненням не тільки до страв з риби. По суті, їм можна урізноманітнити і ваші улюблені м'ясні страви (і навіть картопля). Що залишився після трапези соус можна перелити в банку і, щільно закривши її кришкою, прибрати в холодильник. Смачного!
- Вершкове масло - 250 грам
- Лимон - 1 штука
- Яйця курячі - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Свіжа зелень петрушки - 2 пучка
- Крем - 200 грам
1
Варимо яйця круто.
2
Подрібнюємо їх в середню крихту (сильно не дрібнити, щоб не вийшло пюре).
3
Дрібненько нарізаємо петрушку.
4
У підготовленій ємності розтоплюємо вершкове масло до рідкого стану.
5
Робимо вогонь менше середнього і продовжуємо готувати соус.
6
Додаємо в рідке масло підготовлені раніше інгредієнти: подрібнені яйця і зелень петрушки.
7
Додаємо сметану і свіжовичавлений лимонний сік. Солимо до смаку.
8
Варимо соус, безперервно помішуючи протягом трьох хвилин.
9
Як тільки соус охолоне, можна подавати його до столу.