Рецепт Польський соус до риби зі сметаною фото

Польський соус до риби зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Вершкове масло , Лимон
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Хочу розповісти вам про те, як приготувати польський соус до риби зі сметаною. На сьогоднішній день я зустрічала безліч його варіацій, але ця, на мій погляд, найгармонійніша. Спробуйте самі!

Опис приготування:

Така заправка стане ідеальним доповненням не тільки до страв з риби. По суті, їм можна урізноманітнити і ваші улюблені м'ясні страви (і навіть картопля). Що залишився після трапези соус можна перелити в банку і, щільно закривши її кришкою, прибрати в холодильник. Смачного!

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Яйця курячі - 5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Свіжа зелень петрушки - 2 пучка
  • Крем - 200 грам
1
Варимо яйця круто.
2
Подрібнюємо їх в середню крихту (сильно не дрібнити, щоб не вийшло пюре).
3
Дрібненько нарізаємо петрушку.
4
У підготовленій ємності розтоплюємо вершкове масло до рідкого стану.
5
Робимо вогонь менше середнього і продовжуємо готувати соус.
6
Додаємо в рідке масло підготовлені раніше інгредієнти: подрібнені яйця і зелень петрушки.
7
Додаємо сметану і свіжовичавлений лимонний сік. Солимо до смаку.
8
Варимо соус, безперервно помішуючи протягом трьох хвилин.
9
Як тільки соус охолоне, можна подавати його до столу.

Схожі рецепти