Рецепт Польський соус до риби зі сметаною фото

Польський соус до риби зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Яйця, Вершкове масло, Лимон
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Соуси, До риби

Хочу розповісти вам про те, як приготувати польський соус до риби зі сметаною. На сьогоднішній день я зустрічала безліч його варіацій, але ця, на мій погляд, найгармонійніша. Спробуйте самі!

Така заправка стане ідеальним доповненням не тільки до страв з риби. По суті, їм можна урізноманітнити і ваші улюблені м'ясні страви (і навіть картопля). Що залишився після трапези соус можна перелити в банку і, щільно закривши її кришкою, прибрати в холодильник. Смачного!

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Яйця курячі - 5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Свіжа зелень петрушки - 2 пучка
  • Крем - 200 грам
1
Варимо яйця круто.
2
Подрібнюємо їх в середню крихту (сильно не дрібнити, щоб не вийшло пюре).
3
Дрібненько нарізаємо петрушку.
4
У підготовленій ємності розтоплюємо вершкове масло до рідкого стану.
5
Робимо вогонь менше середнього і продовжуємо готувати соус.
6
Додаємо в рідке масло підготовлені раніше інгредієнти: подрібнені яйця і зелень петрушки.
7
Додаємо сметану і свіжовичавлений лимонний сік. Солимо до смаку.
8
Варимо соус, безперервно помішуючи протягом трьох хвилин.
9
Як тільки соус охолоне, можна подавати його до столу.

Схожі рецепти