Рецепт Соус «бешамель» для риби фото

Соус «бешамель» для риби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти, Молоко, Вершкове масло
Пісні страви
На швидку руку
Соуси, До риби, Соус Бешамель

Якщо ви любите різні соуси так само, як і я, то ви не раз мали зустрічатися з легендарним соусом "бешамель" . Це відмінний варіант, який може доповнити багато різних гарячих страв.

Французькі кулінари знають толк в хороших і цікавих поєднаннях продуктів. Тому корисно знати про те, як приготувати соус "бешамель" для риби. Він ідеально до неї підходить. Хоча раніше я його і не подавала так. Будь-яка рибка стає м'якою, соковитою і вершкової. Її можна запікати відразу з соусом.

  • Борошно - 50 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Цукор - 10 грам
  • Молоко - 1 літр
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
соус
У сотейнику розтопіть половину масла на слабкому вогні.
соус
Залишаючи на вогні, всипте до маслу борошно. Перемішайте все до єдиної консистенції.
соус
Пасеруйте борошно, постійно помішуючи, до золотистого кольору (близько 6 хвилин).
соус
Суміші охолонути. Потім частинами вводите в неї молоко, ретельно розтираючи його з борошном, щоб не утворювалися грудочки.
соус
Поставте соус на вогонь. Варіть його протягом 5-6 хвилин. Додайте цукор, перець, мускатний горіх і сіль. Перешкодьте.
соус
Напружувати Besame.
соус
Додайте в соус масло, що залишилося. Доведіть до кипіння, перемішайте - і подавайте до столу.

Схожі рецепти