Рецепт Соус «бешамель» для лазаньї фото

Соус «бешамель» для лазаньї
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Пісні страви
На швидку руку
Соуси , Соус Бешамель
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Соус - дуже важливий елемент багатьох гарячих страв і салатів. Він з'єднує між собою всі складові інгредієнти. І є кілька базових рецептів, які слід записати.

Опис приготування:

Цей рецепт соусу"Бешамель" буде корисний і для пасти, і в якості заливки для запіканки. Проста і швидка варіація на тему французького соусу сподобається багатьом.

  • Вершкове масло - 80 грам
  • Молоко - 450 мілілітрів
  • Мускатний горіх мелений - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 35-50 грам
соус
У сотейнику розтопіть масло.
соус
Додайте борошно і швидко заважайте.
соус
Коли суміш стане жовтою, а масло повністю розплавиться, влийте в неї молоко і додайте мускатний горіх. Готуйте на невеликому вогні.
соус
Проваріть соус 5-10 хвилин до потрібної густоти. Потім додайте його до лазіння.

Схожі рецепти