Рецепт Соус для лазаньї фото

Соус для лазаньї
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Я обожнюю готувати лазанью! Жодна лазіння не обходиться без свого оригінального соусу і сьогодні я розповім, як приготувати соус для лазаньї"Бешамель" . Приступимо до приготування!

Опис приготування:

Соус можна урізноманітнити сиром Дор Блю. Він зможе додати інтеерсную нотку в загальний смак. Соус Бешамель - унікальний інгредієнт для смачної лазаньї. Сподіваюся і у вас вийде його приготувати! удачі

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Мускатний горіх, сіль - За смаком
1
Соус"Бешамель" дуже смачний, проте в його приготуванні є свої тонкощі. Починаємо з того, що пересипаємо в сотейник борошно, додаємо туди вершкове масло.
2
Ставимо сотейник на сильний вогонь і постійно помішувати вміст лопаткою. Чекаємо, поки масло розтане і почне змішуватися з борошном. Помішуємо, щоб маса була однорідною.
3
Потім заливаємо вміст сотейника молоком, головне маленькими порціями і постійно все перемішувати. Так нам вдасться уникнути появи грудочок.
4
Доливаємо все молоко і чекаємо, поки соус загусне. Додаємо сіль і мускатний горіх, знову все перемішуємо. Соус загусне, це буде означати його готовність.
5
Соус для лазаньї готовий, смачного!

Схожі рецепти