Рецепт Свинина з ананасом «Andie» фото

Свинина з ананасом «Andie»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Соуси

Підходить як соус, наприклад до ріжки.

Нарізати свинину невеликими кубиками - заправити спеціями і маринувати 15 хвилин - потім обсипати крохмалем і обсмажити у фритюрі при 180 - 190 градусів протягом 5-6 хвилин (можна обсмажити на сковорідці) - далі томатну пасту злегка підсмажуємо і заливаємо водою - трохи тушкуємо і разом з нашаткованими смужками овочами і кубиком ананаси додаємо всі в м'ясо - кладемо оцет і цукор. Проварюємо 5-7 хвилин і затягуємо крохмалем злегка…. Перед віддачею на тарілці посипаємо зеленню… Готово

  • Свинина - 180 грам (філе)
  • Ананас - 35 грам (консервовані )
  • Перець болгарський - 30 грам
  • Luk хвіст - 25 грам
  • Cukini - 30 грам
  • Крохмаль - 40 грам (картопляний)
  • Олія соняшникова - 50 мілілітрів
  • Томатна паста - 50 грам
  • Корінь імбиру - 2 грами (не обов'язково)
  • Цукор - 15 грам (лягати за смаком)
  • Зелень - 5 грам
  • Сіль - 1 щіпка
Нарізати свинину невеликими кубиками - заправити спеціями і маринувати 15 хвилин - потім обсипати крохмалем і обсмажити у фритюрі при 180 - 190 градусів протягом 5-6 хвилин (можна обсмажити на сковорідці) - далі томатну пасту злегка підсмажуємо і заливаємо водою - трохи тушкуємо і разом з нашаткованими смужками овочами і кубиком ананаси додаємо всі в м'ясо - кладемо оцет і цукор. Проварюємо 5-7 хвилин і затягуємо крохмалем злегка…. Перед віддачею на тарілці посипаємо зеленню… Готово

Схожі рецепти