Свинина з ананасом «Andie»
(покроковий рецепт з фото)
Підходить як соус, наприклад до ріжки.
Нарізати свинину невеликими кубиками - заправити спеціями і маринувати 15 хвилин - потім обсипати крохмалем і обсмажити у фритюрі при 180 - 190 градусів протягом 5-6 хвилин (можна обсмажити на сковорідці) - далі томатну пасту злегка підсмажуємо і заливаємо водою - трохи тушкуємо і разом з нашаткованими смужками овочами і кубиком ананаси додаємо всі в м'ясо - кладемо оцет і цукор. Проварюємо 5-7 хвилин і затягуємо крохмалем злегка…. Перед віддачею на тарілці посипаємо зеленню… Готово
- Свинина - 180 грам (філе)
- Ананас - 35 грам (консервовані )
- Перець болгарський - 30 грам
- Luk хвіст - 25 грам
- Cukini - 30 грам
- Крохмаль - 40 грам (картопляний)
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
- Томатна паста - 50 грам
- Корінь імбиру - 2 грами (не обов'язково)
- Цукор - 15 грам (лягати за смаком)
- Зелень - 5 грам
- Сіль - 1 щіпка
Нарізати свинину невеликими кубиками - заправити спеціями і маринувати 15 хвилин - потім обсипати крохмалем і обсмажити у фритюрі при 180 - 190 градусів протягом 5-6 хвилин (можна обсмажити на сковорідці) - далі томатну пасту злегка підсмажуємо і заливаємо водою - трохи тушкуємо і разом з нашаткованими смужками овочами і кубиком ананаси додаємо всі в м'ясо - кладемо оцет і цукор. Проварюємо 5-7 хвилин і затягуємо крохмалем злегка…. Перед віддачею на тарілці посипаємо зеленню… Готово