Свинина з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Існує чимало способів, як можна смачно приготувати свинину з ананасами. Можна запекти ці інгредієнти, а можна просто протушкувати їх в сотейнику. Вийде дуже ароматне і пікантне блюдо.
Ви хочете дізнатися, як приготувати свинину з ананасом, але не знаю, , де це зробити? Тоді цей рецепт буде справжнім порятунком. Процес приготування гранично простий. Якщо ви любите гострі страви, то додайте більше чорного перцю або ж стручок перцю чилі.
- Свинина - 800 грам
- Морква - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Ананас - 350 грам
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Кріп, сіль, перець - За смаком
Свинину вимийте і розріжте на невеликі шматочки. У сотейнику розігрійте рослинне масло, обсмажте на ньому свинину протягом п'яти хвилин на сильному вогні. Потім додайте воду і тушкуйте близько години на повільному вогні під кришкою.
Моркву і цибулю вимийте, очистіть. Наріжте цибулю середніми кубиками, а морква - півкільцями. Додайте овочі в сотейник до тушкованого м'яса, киньте туди ж спеції і сіль. Перемішайте.
Відкрийте банку з ананасами, злийте рідину. Наріжте їх, якщо ананаси у вас кільцями. Викладіть фрукти в сотейник. Часник очистіть і наріжте пластинками. Також покладіть його до решти інгредієнтів.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти, накрийте кришкою і тушкуйте ще десять хвилин. Подавайте з гарніром або без нього.