Кабачкова ікра без моркви з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Це, напевно, найшвидший і вдалий рецепт приготування кабачкової ікри будинку. Гасіння овочів займає не більше півгодини. А все блюдо буде готово вже через 45 хвилин!
Кабачкова ікра - це одне з найбільш універсальних закусок-намазок, які тільки можна собі уявити! Вживати її можна буквально за будь-що. Тим більше, що мій варіант, як приготувати кабачкову ікру без моркви з томатною пастою, дуже простий.
- Кабачки - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Цибулю очистіть, промийте і наріжте невеликими кубиками.
На розпеченій сковороді обсмажити цибулю до приємного золотистого кольору.
Кабачки очистіть, наріжте кубиками і додайте до цибулі. Гасіть під закритою кришкою 15 хвилин. Повинна випаруватися вся рідина, стежте за тим, щоб кабачки продуктів не пригорали.
Додайте томатну пасту, сіль, чорний перець і роздавлений часник. Все перемішайте і тушкуйте 3-4 хвилини.
Подрібніть овочі за допомогою блендера до однорідної маси.
Кабачкова ікра готова до вживання.