Рецепт Кабачкова ікра без моркви з томатною пастою фото

Кабачкова ікра без моркви з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Пісні страви
На полуденок
Соуси , Томатна паста
Кількість порцій: 10
Час приготування: 45 хв.

Це, напевно, найшвидший і вдалий рецепт приготування кабачкової ікри будинку. Гасіння овочів займає не більше півгодини. А все блюдо буде готово вже через 45 хвилин!

Опис приготування:

Кабачкова ікра - це одне з найбільш універсальних закусок-намазок, які тільки можна собі уявити! Вживати її можна буквально за будь-що. Тим більше, що мій варіант, як приготувати кабачкову ікру без моркви з томатною пастою, дуже простий.

  • Кабачки - 1, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
кабачкова ікра без моркви з томатною пастою - фото крок 1
Цибулю очистіть, промийте і наріжте невеликими кубиками.
кабачкова ікра без моркви з томатною пастою - фото крок 2
На розпеченій сковороді обсмажити цибулю до приємного золотистого кольору.
кабачкова ікра без моркви з томатною пастою - фото крок 3
Кабачки очистіть, наріжте кубиками і додайте до цибулі. Гасіть під закритою кришкою 15 хвилин. Повинна випаруватися вся рідина, стежте за тим, щоб кабачки продуктів не пригорали.
кабачкова ікра без моркви з томатною пастою - фото крок 4
Додайте томатну пасту, сіль, чорний перець і роздавлений часник. Все перемішайте і тушкуйте 3-4 хвилини.
кабачкова ікра без моркви з томатною пастою - фото крок 5
Подрібніть овочі за допомогою блендера до однорідної маси.
кабачкова ікра без моркви з томатною пастою - фото крок 6
Кабачкова ікра готова до вживання.

Схожі рецепти