Кабачкова ікра з морквою і томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Кабачкова ікра - одна з найпопулярніших закусок в нашій країні. Тому варіантів готування придумано дуже багато. Пропоную свій рецепт, як приготувати кабачкову ікру з морквою і томатною пастою.
Спробуйте зробити блюдо за моїм рецептом, може бути, він вам сподобається. Виходить ніжна закуска, яку можна заготовити на зиму. Вона буде радувати вас і вашу сім'ю в будь-який час року.
Така ікра ідеально поєднується з чорним хлібом і відвареною картоплею.
- Кабачок - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 4 чайних ложки
Кабачок помийте, почистіть і наріжте кубиками.
Тушите кабачки в сотейник, наполовину заливши їх водою. Додайте столову ложку рослинної олії і готуйте до м'якості.
Морква почистіть, Допомога і натрію tёrke. Цибуля чистий, дрібно наріжте. Обсмажте ці овочі з маслом на сковороді до золотистого кольору.
Додайте до них кабачки. Влийте все масло. Готуйте протягом години на невеликому вогні.
Потім внесіть в сковороду томатну пасту і подрібнений часник.
Перемішайте і тушкуйте ще протягом 10 хвилин. Не забудьте посолити ікру.
Кабачкову ікру остудіть і пройдіться по ній блендером. Приємною дегустації!