Рецепт Кабачкова ікра з морквою і томатною пастою фото

Кабачкова ікра з морквою і томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Кабачок
Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік
Заготовки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Кабачкова ікра - одна з найпопулярніших закусок в нашій країні. Тому варіантів готування придумано дуже багато. Пропоную свій рецепт, як приготувати кабачкову ікру з морквою і томатною пастою.

Опис приготування:

Спробуйте зробити блюдо за моїм рецептом, може бути, він вам сподобається. Виходить ніжна закуска, яку можна заготовити на зиму. Вона буде радувати вас і вашу сім'ю в будь-який час року.

Така ікра ідеально поєднується з чорним хлібом і відвареною картоплею.

  • Кабачок - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 4 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 4 чайних ложки
кабачкова ікра з морквою і томатною пастою - фото крок 1
Кабачок помийте, почистіть і наріжте кубиками.
кабачкова ікра з морквою і томатною пастою - фото крок 2
Тушите кабачки в сотейник, наполовину заливши їх водою. Додайте столову ложку рослинної олії і готуйте до м'якості.
кабачкова ікра з морквою і томатною пастою - фото крок 3
Морква почистіть, Допомога і натрію tёrke. Цибуля чистий, дрібно наріжте. Обсмажте ці овочі з маслом на сковороді до золотистого кольору.
кабачкова ікра з морквою і томатною пастою - фото крок 4
Додайте до них кабачки. Влийте все масло. Готуйте протягом години на невеликому вогні.
кабачкова ікра з морквою і томатною пастою - фото крок 5
Потім внесіть в сковороду томатну пасту і подрібнений часник.
кабачкова ікра з морквою і томатною пастою - фото крок 6
Перемішайте і тушкуйте ще протягом 10 хвилин. Не забудьте посолити ікру.
кабачкова ікра з морквою і томатною пастою - фото крок 7
Кабачкову ікру остудіть і пройдіться по ній блендером. Приємною дегустації!

Схожі рецепти