Кабачкова ікра з томатною пастою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Легендарна кабачкова ікра - populyarneyshaya сніданок, яка ніколи не загубиться на святковому столі. З моменту покупки мультиварки я готую ікру виключно за допомогою цієї диво-техніки.
Це доступний і простий рецепт приготування кабачкової ікри з томатною пастою в мультиварці. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить досить багато ікри, але не спокушайтеся: надовго у вашому холодильнику вона не затримається! Виходить настільки смачно, що важко ні з'їсти все за один раз. Ароматна, пікантна ікра просто чудова, особливо з білим хлібом!
- Кабачки - 3 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
- Майонез - 250 грам
- Томатна паста - 200 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Часник - 3-4 зубчиків
- Масло рослинне - 100 грам
Кабачки промийте і очистіть, потім наріжте шматочками.
Пропускаємо кабачки через м'ясорубку, перетворюючи їх в пюреобразную масу. Також чинимо з цибулею, попередньо очистивши його від лушпиння.
Перемішуємо кабачкову масу з лушпиння, перекладаємо все в чашу мультиварки.
Додаємо сіль і 100 грамів рослинної олії.
Перемішуємо і закриваємо кришку. Ставимо в режим "гасіння" з 50 хвилин, тиснемо на кнопку "пуск" .
Через 50 хвилин додайте майонез, томатну пасту і цукор.
Перемішуємо, продовжуємо готувати на тій же програмі ще 30 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додаємо подрібнений часник і 1 ç.l. Ложку оцту. Перемішуємо ще раз.
Готово. Смачного!