Рецепт Соус креветковий фото

Соус креветковий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Креветки , Морепродукти , Помідор , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Соус робить смак всього блюда. Але потрібно правильно підібрати його до інших продуктів, інакше все буде зіпсовано. А додавати всюди майонез зовсім неправильно. Ось, як приготувати соус креветковий.

Опис приготування:

Цей креветковий соус чудово підходить до пасти, деяким рибних страв і морепродуктів. Але в той же час така заправка може зіпсувати овочеве рагу або червоне м'ясо. А сам по собі соус дуже делікатний, але має насичений смак.

  • Креветки королівські - 9 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Бренді - 20 мілілітрів
  • Протерта м'якоть томатів - 25 мілілітрів
  • Рибний бульйон - 250 мілілітрів
  • Вершки 32% - 80 мілілітрів
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
соус креветковий - фото крок 1
Креветки очистіть від панцира і відкладіть їх. У сотейнику нагрійте масло і обсмажте в ньому панцири до золотистої скоринки.
соус креветковий - фото крок 2
Чистий і Мельк nashinkuyte цибулю. Додайте його в сотейник разом з м'якоттю томатів і бренді. Готуйте до повного випаровування алкоголю.
соус креветковий - фото крок 3
Потім влийте бульйон і доведіть суміш до кипіння. Після зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин, а потім процідіть через сито.
соус креветковий - фото крок 4
Проціджений бульйон з'єднайте з вершками і доведіть суміш до кипіння, трохи приправивши. Потім варите кілька хвилин, помішуючи. Я подала соус з пастою і креветками. Приємною дегустації!

Схожі рецепти