Рецепт Маринад для шашлику з майонезу фото

Маринад для шашлику з майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курині ніжки
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 10 хв.

Маринад для шашлику з майонезу - досить поширений. Такий маринад - простий спосіб готувати м'ясо для смаження і гарантія того, що шашлик вийде соковитим, ніжним і ароматним. Приготуйте!

Опис приготування:

Маринад для шашлику з майонезу готується з спецій, майонез, соку лайма чи лимона. Такий маринад підходить як для м'яса, так і для птиці.

  • Майонез - 6-7 Ст. Ложок
  • Вапно - 1 штука
  • Паприка мелена - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
маринад для шашлику з майонезу - фото крок 1
1. Викладіть промиту і просушену курку або м'ясо у велику миску. Додайте перець чорний мелений, сіль, molotuû vengerskuû перець.
маринад для шашлику з майонезу - фото крок 2
2. Видавіть в миску один лайм (виберіть кісточки) і додайте майонез. Перемішайте м'ясо в маринаді виделкою або руками. Закрийте миску кришкою або оберніть харчовою плівкою і відправляйте в холодильник на 4-10 годин.
маринад для шашлику з майонезу - фото крок 3
3. Смажте мариноване в майонезі м'ясо як зазвичай. Смачного!

Схожі рецепти