Маринад для шашлику з майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Маринад для шашлику з майонезу - досить поширений. Такий маринад - простий спосіб готувати м'ясо для смаження і гарантія того, що шашлик вийде соковитим, ніжним і ароматним. Приготуйте!
Маринад для шашлику з майонезу готується з спецій, майонез, соку лайма чи лимона. Такий маринад підходить як для м'яса, так і для птиці.
- Майонез - 6-7 Ст. Ложок
- Вапно - 1 штука
- Паприка мелена - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. Викладіть промиту і просушену курку або м'ясо у велику миску. Додайте перець чорний мелений, сіль, molotuû vengerskuû перець.
2. Видавіть в миску один лайм (виберіть кісточки) і додайте майонез. Перемішайте м'ясо в маринаді виделкою або руками. Закрийте миску кришкою або оберніть харчовою плівкою і відправляйте в холодильник на 4-10 годин.
3. Смажте мариноване в майонезі м'ясо як зазвичай. Смачного!