Соус «Tsakhton»
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий в приготуванні, смачний і соковитий соус "цахтон" в домашніх умовах готується швидко і незмінно користується попитом. Це грузинський соус до м'яса, рекомендую до м'яса і подавати!
Цей простий рецепт соусу цахтон дозволить вам приготувати доповнення до м'яса швидко. Кращий соус, як на мене, чудово поєднується зі стравами з курки і яловичини. Доповнює, підкреслює смак і надає приємну гостроту навіть звичним всіх страв. Внесіть і ви різноманітність в сімейні обіди і вечері!
- Крем - 400 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Часник - 50 грам
- Зелень - 100 грам (рекомендую брати кінзу й кріп)
- Сіль - За смаком
- Кмин - За смаком
- Koriandr - За смаком

1. Цей соус може бути різної консистенції, дивлячись хто як любить. Тому спочатку за допомогою блендера або кухонного комбайна подрібнити якомога дрібніше часник, зелень і горіхи.

2. А вже тепер потроху вливаємо сметану і заважаємо, поки консистенція вас не задовольнить.

3. В останню чергу додамо сіль і спеції за смаком, перемішаємо, охолодити небагато - і подаємо!