Рецепт Соус «Tsakhton» фото

Соус «Tsakhton»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Молочні продукти , Зелень
Пісні страви
Фуршет
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Швидкий в приготуванні, смачний і соковитий соус"Цахтон" в домашніх умовах готується швидко і незмінно користується попитом. Це грузинський соус до м'яса, рекомендую до м'яса і подавати!

Опис приготування:

Цей простий рецепт соусу цахтон дозволить вам приготувати доповнення до м'яса швидко. Кращий соус, як на мене, чудово поєднується зі стравами з курки і яловичини. Доповнює, підкреслює смак і надає приємну гостроту навіть звичним всіх страв. Внесіть і ви різноманітність в сімейні обіди і вечері!

  • Крем - 400 грам
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Часник - 50 грам
  • Зелень - 100 грам (рекомендую брати кінзу й кріп)
  • Сіль - За смаком
  • Кмин - За смаком
  • Koriandr - За смаком
соус
1. Цей соус може бути різної консистенції, дивлячись хто як любить. Тому спочатку за допомогою блендера або кухонного комбайна подрібнити якомога дрібніше часник, зелень і горіхи.
соус
2. А вже тепер потроху вливаємо сметану і заважаємо, поки консистенція вас не задовольнить.
соус
3. В останню чергу додамо сіль і спеції за смаком, перемішаємо, охолодити небагато - і подаємо!

Схожі рецепти