Рецепт Тапенад з оливок фото

Тапенад з оливок
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Оливки
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Тапенад з оливок - це провансальське блюдо, яке готується з каперсів і оливок. Це популярна у Франції закуска. Її намазують на білий хліб або використовують як інгредієнт в стравах. Спробуйте

Опис приготування:

Тапенад з оливок можна робити і з анчоусами, але вони мають яскраво виражений смак і не завжди їх бажано додавати. Напевно, потрібно народитися і вирости у Франції, щоб ласувати бутербродами з тапенадом з оливок, але як доповнення, наприклад, до сендвіч з салатом"Ніцца" дуже навіть підходить. Успіхів і приємного апетиту!

  • Каперсами - 2 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Перець, сіль - 1 За смаком
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
 Тапенад з оливок - фото крок 1
Оливки, часник, каперси завантажити в блендер.
 Тапенад з оливок - фото крок 2
Додати гірчицю, олія, зелень і спеції.
 Тапенад з оливок - фото крок 3
Все подрібнити в блендері.
 Тапенад з оливок - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти