Соус до стейку зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Цей соус прекрасно підкреслить смак м'яса, зробить його яскравішим і цікавішим. Готується легко і швидко. Так що замість звичних майонезів і кетчупів спробуйте краще його. Це і смачніше, і корисніше.
Смачно посмажити стейк - це півсправи, треба ще смачно його подати. Ось саме цей рецепт приготування соусу до стейку зі свинини, зробить блюдо яскравим і за смаком, і за зовнішнім виглядом. Цей соус прекрасно підкреслить смак стейка і зробить м'ясо ну дуууже смачним!
- Зелень петрушки - 50 грам
- Braai - 50 грам
- Часник - 4 зубчики
- Лук червоний - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Гірчиця французька - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Зелень петрушки і кінзи необхідно помити і підсушити. Потім дрібно нарізаємо її.
Чистимо і подрібнюємо зубчики часнику.
Чистий цибулю, нарізаємо його дрібними кубиками.
Викладаємо в чашу блендера підготовлені зелень, цибуля і часник. Додаємо дрібно нарізаний перець чилі і інші інгредієнти. Подрібнюємо, але не до стану пюре. Дрібні шматочки зелені і овочів в соусі повинні відчуватися.