Рецепт Соус до стейку з сьомги фото

Соус до стейку з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Соуси, До риби

Червона риба має незвичайний смак, який прекрасний сам по собі. Однак, доповнивши його, зробивши соус до стейку з сьомги в домашніх умовах, можна отримати ще більш вишукане і апетитне блюдо.

Традиційно соус до риби готують на основі вершків, проте в даному випадку в рецепт приготування соусу до стейку з сьомги пропоную використовувати йогурт. Його смак ідеально доповнить рибу, надавши також свіжість і легкість страви. Це неймовірно простий рецепт, який займе не більше 10 хвилин.

1. Для початку необхідно вимити свіжу зелень і обсушити її як слід. У соус можна використовувати не тільки зазначену зелень, але і ту, що є під рукою. Підійде також сушена, якщо свіжої не виявилося.

2. У невеликій мисці з'єднати натуральний йогурт і оливкова олія, як слід перемішати.

3. Обсушену зелень нарізати дрібно і відправити в соус.

4. Вичавити трохи лимонного соку.

5. Додати дрібку солі і перцю. Все ретельно перемішати до однорідності і можна сміливо сказати, що корисний і смачний соус до стейку з сьомги в домашніх умовах готовий.

Його можна подавати до столу окремо, доповнивши їм не тільки основне блюдо, але і гарнір або салат, наприклад. Також можна відразу полити їм рибу при бажанні.


  • Йогурт - 50 мілілітрів
  • Кріп - 1 щіпка
  • Естрада - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сік лимона - 1-2 чайних ложок
Традиційно соус до риби готують на основі вершків, проте в даному випадку в рецепт приготування соусу до стейку з сьомги пропоную використовувати йогурт. Його смак ідеально доповнить рибу, надавши також свіжість і легкість страви. Це неймовірно простий рецепт, який займе не більше 10 хвилин.

1. Для початку необхідно вимити свіжу зелень і обсушити її як слід. У соус можна використовувати не тільки зазначену зелень, але і ту, що є під рукою. Підійде також сушена, якщо свіжої не виявилося.

2. У невеликій мисці з'єднати натуральний йогурт і оливкова олія, як слід перемішати.

3. Обсушену зелень нарізати дрібно і відправити в соус.

4. Вичавити трохи лимонного соку.

5. Додати дрібку солі і перцю. Все ретельно перемішати до однорідності і можна сміливо сказати, що корисний і смачний соус до стейку з сьомги в домашніх умовах готовий.

Його можна подавати до столу окремо, доповнивши їм не тільки основне блюдо, але і гарнір або салат, наприклад. Також можна відразу полити їм рибу при бажанні.

Схожі рецепти