Рецепт Соус до стейку з сьомги фото

Соус до стейку з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Соуси , До риби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Червона риба має незвичайний смак, який прекрасний сам по собі. Однак, доповнивши його, зробивши соус до стейку з сьомги в домашніх умовах, можна отримати ще більш вишукане і апетитне блюдо.

Опис приготування:

Традиційно соус до риби готують на основі вершків, проте в даному випадку в рецепт приготування соусу до стейку з сьомги пропоную використовувати йогурт. Його смак ідеально доповнить рибу, надавши також свіжість і легкість страви. Це неймовірно простий рецепт, який займе не більше 10 хвилин.

1. Для початку необхідно вимити свіжу зелень і обсушити її як слід. У соус можна використовувати не тільки зазначену зелень, але і ту, що є під рукою. Підійде також сушена, якщо свіжої не виявилося.

2. У невеликій мисці з'єднати натуральний йогурт і оливкова олія, як слід перемішати.

3. Обсушену зелень нарізати дрібно і відправити в соус.

4. Вичавити трохи лимонного соку.

5. Додати дрібку солі і перцю. Все ретельно перемішати до однорідності і можна сміливо сказати, що корисний і смачний соус до стейку з сьомги в домашніх умовах готовий.

Його можна подавати до столу окремо, доповнивши їм не тільки основне блюдо, але і гарнір або салат, наприклад. Також можна відразу полити їм рибу при бажанні.


  • Йогурт - 50 мілілітрів
  • Кріп - 1 щіпка
  • Естрада - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сік лимона - 1-2 чайних ложок
Традиційно соус до риби готують на основі вершків, проте в даному випадку в рецепт приготування соусу до стейку з сьомги пропоную використовувати йогурт. Його смак ідеально доповнить рибу, надавши також свіжість і легкість страви. Це неймовірно простий рецепт, який займе не більше 10 хвилин.

1. Для початку необхідно вимити свіжу зелень і обсушити її як слід. У соус можна використовувати не тільки зазначену зелень, але і ту, що є під рукою. Підійде також сушена, якщо свіжої не виявилося.

2. У невеликій мисці з'єднати натуральний йогурт і оливкова олія, як слід перемішати.

3. Обсушену зелень нарізати дрібно і відправити в соус.

4. Вичавити трохи лимонного соку.

5. Додати дрібку солі і перцю. Все ретельно перемішати до однорідності і можна сміливо сказати, що корисний і смачний соус до стейку з сьомги в домашніх умовах готовий.

Його можна подавати до столу окремо, доповнивши їм не тільки основне блюдо, але і гарнір або салат, наприклад. Також можна відразу полити їм рибу при бажанні.

Схожі рецепти