Гарнір до стейку з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Хочете не просто приготувати стейк з риби, але і подати його незвичайним способом? Тоді я знаю, чим вам допомогти! З цим простим рецептом приготування гарніру до стейку з сьомги у вас все вийде!
Зробив, в чому секрет ресторанної їжі? В тому, що там завжди готують і красиво подають не тільки саму страву, але і відповідний до нього гарнір! Спробуйте, вам обов'язково сподобається такий гарнір до риби! Красиво і незвично виглядає, носить в собі морський і трохи азіатський колорит, загалом, відмінно підходить до рибі! А тепер нарешті розповім, як приготувати гарнір до стейку з сьомги!
- Стейки лосося - 2 штуки
- Cukini - 2 штуки
- Печериці - 15 штук
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 3 чайних ложки
- Спеції - За смаком
1. Це наші інгредієнти. Рибу розморозимо, промиємо, обсушити, замарінуем в суміші з соку лимона і спецій.
2. Тепер за допомогою ось такого хитрого пристосування робимо з цукіні ось такі полосочки. Гриби ріжемо на четвертинки.
3. Обсмажити тепер на маслі цукіні і гриби в соєвому соусі разом з кунжутом і спеціями.
4. Окремо запікаємо або обсмажуємо стейки, і подаємо разом з настільки оригінальним гарніром!