Рецепт Гарнір до стейку з сьомги фото

Гарнір до стейку з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Хочете не просто приготувати стейк з риби, але і подати його незвичайним способом? Тоді я знаю, чим вам допомогти! З цим простим рецептом приготування гарніру до стейку з сьомги у вас все вийде!

Опис приготування:

Зробив, в чому секрет ресторанної їжі? В тому, що там завжди готують і красиво подають не тільки саму страву, але і відповідний до нього гарнір! Спробуйте, вам обов'язково сподобається такий гарнір до риби! Красиво і незвично виглядає, носить в собі морський і трохи азіатський колорит, загалом, відмінно підходить до рибі! А тепер нарешті розповім, як приготувати гарнір до стейку з сьомги!

  • Стейки лосося - 2 штуки
  • Cukini - 2 штуки
  • Печериці - 15 штук
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 3 чайних ложки
  • Спеції - За смаком
гарнір до стейку з сьомги - фото крок 1
1. Це наші інгредієнти. Рибу розморозимо, промиємо, обсушити, замарінуем в суміші з соку лимона і спецій.
гарнір до стейку з сьомги - фото крок 2
2. Тепер за допомогою ось такого хитрого пристосування робимо з цукіні ось такі полосочки. Гриби ріжемо на четвертинки.
гарнір до стейку з сьомги - фото крок 3
3. Обсмажити тепер на маслі цукіні і гриби в соєвому соусі разом з кунжутом і спеціями.
гарнір до стейку з сьомги - фото крок 4
4. Окремо запікаємо або обсмажуємо стейки, і подаємо разом з настільки оригінальним гарніром!

Схожі рецепти