Салат до стейку
(покроковий рецепт з фото)
Легкий овочевий салат зі смачною заправкою і прожарений стейк - це кращий варіант для обіду або вечері.
Прості інгредієнти і дуже смачна і пікантна заправка - і у вас на столі чудовий салат до стейку. Часу на приготування салату йде зовсім небагато, завдяки цікавій заправці він виходить дуже смачним. А який смак набуває шматочок стейка, якщо його вмочити в сік цього салату… ммм Спробуйте обов'язково, рецепт приготування салату до стейку простий і легкий. Все у вас вийде смачно!
- Помідор - 2 штуки (середнього розміру)
- Огірок - 2 штуки (невеликих)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (середня)
- Болгарський перець - 2 штуки (краще різного кольору)
- Гострий перець - 1 штука
- Маслини - 10-15 штук
- Салатні листя або пекінська капуста - 100 грам
- Зелень петрушки - 50 грам
- Naşaraʙ - 2 Ст. Ложки (або гранатовий сік - 4 столових ложки)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
Моєму овочі і нарізаємо кубиками середнього розміру. Зелень петрушки дрібно нарізаємо. Викладаємо підготовлені інгредієнти в салатник, солимо і перемішуємо.
Робимо заправку до салату. Для цього знадобиться невелика баночка з кришкою. Наливаємо в неї масло і Нашараб.
Закриваємо кришкою і гарненько струшуємо, щоб масло з Нашараб перемішалося до однорідного стану.
Поливаємо салат заправкою, перемішуємо. Подавати салат краще кожному окремо. Перед подачею додати маслини.