Рецепт Аджика з томатної пасти фото

Аджика з томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Фрукти , Слива
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Соуси , Аджика , Томатна паста
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Аджика з томатної пасти виходить просто чудовою. Цей інгредієнт робить процес приготування більш простим, не таким важким. Якщо в аджику додати трохи слив, то її смак перетвориться.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати аджику з томатної пасти, то цей рецепт повідає вам, як це зробити найкращим чином. Ви можете зберігати готову аджику в холодильнику, а можете закатати її в стерилізовані банки. Тоді ви зможете насолоджуватися ці соусом протягом усього року.

  • Слива - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Часник - 1 штука
  • Перець червоний - 3 штуки(jguchii)
  • Цукор - й Склянок
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 500 мілілітрів
  • Оцет - 1 Чайна ложка
аджика з томатної пасти - фото крок 1
Болгарський перець (можна використовувати плоди різних кольорів) вимийте і очистіть від насіння, розрізавши кожен перчик на кілька частин. Прокрутіть перець через м'ясорубку. Також можна використовувати для подрібнення блендер.
аджика з томатної пасти - фото крок 2
Зливи вимийте, кожен плід розламати на дві частини. Видаліть у слив кісточки. Краще, якщо ви будете використовувати недозрілі плоди і ні в якому разі не перезрілі, м'які. Подрібніть сливи тим же шляхом, що і болгарський перець.
аджика з томатної пасти - фото крок 3
Часничок очистіть від лушпиння. Гострий перчик вимийте і висушіть. Перекрутіть інгредієнти в м'ясорубці або подрібнити їх гострим ножем. Якщо хочете, щоб аджика вийшла більш гострою, щось не очищайте пекучий перець від насіння. Додайте підготовлені інгредієнти разом з томатною пастою до подрібненим слив і перцю.
аджика з томатної пасти - фото крок 4
Перекладіть всі інгредієнти в каструльку відповідного розміру, поставте її на плиту. Додайте в каструлю цукор і сіль, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть з закритою кришкою близько півгодини. У самому кінці приготування додайте оцет і все ретельно перемішайте.

Схожі рецепти