Рецепт Гуляш без томатної пасти фото

Гуляш без томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 40 хв.

М'яке м'ясо з густою підливою з овочами - ось що в нашій уяві гуляш. Приготувати його легко, традиційно готують з томатною пастою. А ми спробуємо приготувати без неї, буде смачно!

Опис приготування:

Хочете приготувати смачний гуляш з густою підливою, але без томатної пасти? Немає нічого простіше, замість неї ми додамо яскраві овочі, і гуляш вийде відмінним. У цьому рецепті розказано і показано, як приготувати гуляш без томатної пасти. Спеції ви можете вибрати свої улюблені, але паприку і куркуму я раджу додавати обов'язково.

  • Свинина - 600-700 грам
  • Кабачок або цукіні - 500 грам
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чилі мелений - 2 щіпки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Перець духмяний горошок - 2-3 штук
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Кмин мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Майоран - 2 щіпки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Кольоровий перець - 4-5 штук
гуляш без томатної пасти - фото крок 1
М'ясо промиємо й наріжемо невеликими кубиками.
гуляш без томатної пасти - фото крок 2
Готувати будемо в глибокій сковороді або в товстостінній каструлі. Перекладаємо м'ясо в каструлю, перець харчування, kurkumu, перець чилі, чорний перець і пару пучок солі, перемішаємо. Додамо столову ложку масла.
гуляш без томатної пасти - фото крок 3
І злегка обсмажити.
гуляш без томатної пасти - фото крок 4
Тепер додамо до м'яса 3 склянки води, лавровий лист, запашний перець, перець кольоровий. Доводимо до кипіння.
гуляш без томатної пасти - фото крок 5
Потім зменшуємо вогонь до мінімального і тушкуємо близько години.
гуляш без томатної пасти - фото крок 6
Очистимо болгарський перець і наріжемо невеликими кубиками. Злегка обсмажити його на рослинному маслі.
гуляш без томатної пасти - фото крок 7
Кабачки очищаємо від шкірки, якщо вона жорстка. Якщо молода і м'яка, залишаємо. Нарізаємо кабачки кубиками.
гуляш без томатної пасти - фото крок 8
І відправимо до перцю на сковороду. Накриваємо кришкою і готуємо на маленькому вогні хвилин 20.
гуляш без томатної пасти - фото крок 9
Перекладаємо овочі до м'яса, тушкуємо все разом хвилин 7-8 після закипання.
гуляш без томатної пасти - фото крок 10
Борошно розмішайте з невеликою кількістю води і вилийте в в гуляш, не забуваючи його при цьому перемішувати. Додаємо сухий майоран, сіль, кмин.
гуляш без томатної пасти - фото крок 11
Після закипання пробуємо гуляш, додаємо до смаку сіль.
гуляш без томатної пасти - фото крок 12
От і все, можна подавати блюдо до столу з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти