Гуляш без томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)
М'яке м'ясо з густою підливою з овочами - ось що в нашій уяві гуляш. Приготувати його легко, традиційно готують з томатною пастою. А ми спробуємо приготувати без неї, буде смачно!
Хочете приготувати смачний гуляш з густою підливою, але без томатної пасти? Немає нічого простіше, замість неї ми додамо яскраві овочі, і гуляш вийде відмінним. У цьому рецепті розказано і показано, як приготувати гуляш без томатної пасти. Спеції ви можете вибрати свої улюблені, але паприку і куркуму я раджу додавати обов'язково.
- Свинина - 600-700 грам
- Кабачок або цукіні - 500 грам
- Перець болгарський - 3 штуки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Перець чилі мелений - 2 щіпки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Перець духмяний горошок - 2-3 штук
- Лавровий лист - 1 штука
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кмин мелений - 0, 5 чайних ложки
- Майоран - 2 щіпки
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Кольоровий перець - 4-5 штук
М'ясо промиємо й наріжемо невеликими кубиками.
Готувати будемо в глибокій сковороді або в товстостінній каструлі. Перекладаємо м'ясо в каструлю, перець харчування, kurkumu, перець чилі, чорний перець і пару пучок солі, перемішаємо. Додамо столову ложку масла.
І злегка обсмажити.
Тепер додамо до м'яса 3 склянки води, лавровий лист, запашний перець, перець кольоровий. Доводимо до кипіння.
Потім зменшуємо вогонь до мінімального і тушкуємо близько години.
Очистимо болгарський перець і наріжемо невеликими кубиками. Злегка обсмажити його на рослинному маслі.
Кабачки очищаємо від шкірки, якщо вона жорстка. Якщо молода і м'яка, залишаємо. Нарізаємо кабачки кубиками.
І відправимо до перцю на сковороду. Накриваємо кришкою і готуємо на маленькому вогні хвилин 20.
Перекладаємо овочі до м'яса, тушкуємо все разом хвилин 7-8 після закипання.
Борошно розмішайте з невеликою кількістю води і вилийте в в гуляш, не забуваючи його при цьому перемішувати. Додаємо сухий майоран, сіль, кмин.
Після закипання пробуємо гуляш, додаємо до смаку сіль.
От і все, можна подавати блюдо до столу з будь-яким гарніром.