Рецепт Кабачкова ікра без томатної пасти фото

Кабачкова ікра без томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Кабачок
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування кабачкової ікри без томатної пасти простий і дуже вам сподобається. Я замість цього інгредієнта використовую перекручені помідори і майонез. Спробуйте, це оригінально і смачно!

Опис приготування:

Мені дуже подобається рецепт приготування кабачкової ікри без томатної пасти, і я думаю, вам він теж припаде до смаку. Виходить ніжна і дуже ситна закуска. Обов'язково спробуйте приготувати її вдома!


  • Кабачки - 3 кілограма
  • Морква - 1.5 кілограма
  • Цибуля - 0.5 кілограма
  • Помідори - 200 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 0.3 склянки
  • Перець горошком - 6 штук
  • Спеції - За смаком
кабачкова ікра без томатної пасти - фото крок 1
Всі овочі перекрутити в м'ясорубці і поставимо гаситися на маленькому вогні дві години.
кабачкова ікра без томатної пасти - фото крок 2
Далі додамо роздавлені томати і майонез. Перемішаємо, додамо перець і спеції. Тушкуємо ще півгодини.
кабачкова ікра без томатної пасти - фото крок 3
Стерилізуємо банки, і в перевернутому вигляді зберігаємо півгодини. Потім можна переставити в комору.
кабачкова ікра без томатної пасти - фото крок 4
Взимку буде дуже смачно!

Схожі рецепти