Кабачкова ікра без томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кабачкової ікри без томатної пасти простий і дуже вам сподобається. Я замість цього інгредієнта використовую перекручені помідори і майонез. Спробуйте, це оригінально і смачно!
Мені дуже подобається рецепт приготування кабачкової ікри без томатної пасти, і я думаю, вам він теж припаде до смаку. Виходить ніжна і дуже ситна закуска. Обов'язково спробуйте приготувати її вдома!
- Кабачки - 3 кілограма
- Морква - 1.5 кілограма
- Цибуля - 0.5 кілограма
- Помідори - 200 грам
- Майонез - 250 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 0.3 склянки
- Перець горошком - 6 штук
- Спеції - За смаком
Всі овочі перекрутити в м'ясорубці і поставимо гаситися на маленькому вогні дві години.
Далі додамо роздавлені томати і майонез. Перемішаємо, додамо перець і спеції. Тушкуємо ще півгодини.
Стерилізуємо банки, і в перевернутому вигляді зберігаємо півгодини. Потім можна переставити в комору.
Взимку буде дуже смачно!