Тушкована капуста без томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)
Тушковану капусту в основному готують з томатною пастою, але і без неї блюдо виходить дуже смачним і корисним. Така капуста може бути самостійною стравою або гарніром.
Тушкована капуста без томатної пасти виходить з грибним смаком без грибів. Такий ефект дає тушковану цибулю. Ця страва добре ще тим, що далеко не всі можуть вживати томатну пасту в зв'язку з наявністю в ній великої кількості кислоти. Саме цим людям підійде цей рецепт. Але і цілком здорові люди їдять таку капусту з задоволенням.
- Капуста білокачанна - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування тушкованої капусти.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть в сковороду.
Морква очистіть, помийте і наріжте довільно. Можна натерти на тертці. Додайте до цибулі. Налийте соняшникову олію в сковороду.
Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте 7-8 хвилин перемішуючи.
Капусту наріжте тонкою соломкою і додайте до цибулі і моркви. Наливати 50 мл. Води, посоліть за смаком і накрийте сковороду кришкою.
Гасіть капусту періодично перемішуючи до готовності.
Тушкована капуста без томатної пасти готова. Смачного!